31-12-2013, 07:29 PM
با سلام و دروود خدمت همه دووستان
راستش این پستو بعد از خوندن پست های مختلف میذارم. یکسری سوال هنوز واسم سرتین نشده...
خواهشمندم هرکسی از رفقا میتونه با نظرش کمک کنه دریغ نکنه ممنون این ادونس...
من دانشجوی آی تی با 40 واحد باقی مونده. معدل تا اینجا 16.5 با تعدادی مدرک بین المللی و اینترستد در شبکه و امنیت (ترکو هم دارش و چند تا دیگه...)
آیا با این واحد های باقی مونده اپلای کنم؟
من بهمن سال 93 تموم میکنم.
نظر (گاهی هم در حد تز :| ) های زیادی از فنلاند شنیدم ولی نمیدونم چرا ازش دلسرد نشدم...
انگار جای جالب و دلنشینیه...
مبنی بر سختی زیاد در یادگیری زبانشون.
اصل قضیه رشته آی تی اونجا چیه؟ زبانش (فنلاندی) از فرانسوی و آلمانیم سخت تره!؟
کار واسه آی تی اونجا پیدا میشه؟ اصن از بچه های آی تی که رفتن تونست کار پیدا کنن؟
رنج حقوقشون چقدره واسه کارای تیپ ادکینی شبکه؟ و آی تی؟
میشه بعدش با داشتن تخصص های متعدد (شبکه و دیتابیس و امنیت) کار معقول گیرآورد آیا!؟
راست میگن دوستان اگه بعد تحصیل کار پیدا کنی نمیتونی برگردی ایران !؟ :[ چون تایم حضورت در اونجا ریست میشه!!
اصن معقول بنظر نمیاد!
من پوزیشن های خوبیم در آلمان دیدم و همچنین در نروژ. ولی نمیدونم چرا دلم هنو با فنلانده!!!
ممنون
راستش این پستو بعد از خوندن پست های مختلف میذارم. یکسری سوال هنوز واسم سرتین نشده...
خواهشمندم هرکسی از رفقا میتونه با نظرش کمک کنه دریغ نکنه ممنون این ادونس...
من دانشجوی آی تی با 40 واحد باقی مونده. معدل تا اینجا 16.5 با تعدادی مدرک بین المللی و اینترستد در شبکه و امنیت (ترکو هم دارش و چند تا دیگه...)
آیا با این واحد های باقی مونده اپلای کنم؟
من بهمن سال 93 تموم میکنم.
نظر (گاهی هم در حد تز :| ) های زیادی از فنلاند شنیدم ولی نمیدونم چرا ازش دلسرد نشدم...
انگار جای جالب و دلنشینیه...
مبنی بر سختی زیاد در یادگیری زبانشون.
اصل قضیه رشته آی تی اونجا چیه؟ زبانش (فنلاندی) از فرانسوی و آلمانیم سخت تره!؟
کار واسه آی تی اونجا پیدا میشه؟ اصن از بچه های آی تی که رفتن تونست کار پیدا کنن؟
رنج حقوقشون چقدره واسه کارای تیپ ادکینی شبکه؟ و آی تی؟
میشه بعدش با داشتن تخصص های متعدد (شبکه و دیتابیس و امنیت) کار معقول گیرآورد آیا!؟
راست میگن دوستان اگه بعد تحصیل کار پیدا کنی نمیتونی برگردی ایران !؟ :[ چون تایم حضورت در اونجا ریست میشه!!
اصن معقول بنظر نمیاد!
من پوزیشن های خوبیم در آلمان دیدم و همچنین در نروژ. ولی نمیدونم چرا دلم هنو با فنلانده!!!
ممنون