02-01-2014, 09:56 AM
(02-01-2014, 01:58 AM)'بهنوش' نوشته: چیزی که بطور کلی من دیدم زبان و امتحان GRE و رزومه و مقالات و معدل واینا بود.اوکی اما اینا جوابگو نبودن برای بورسیه.سوال من اینه بصورت قطعی چجوری میشه بورس گرفت.
شاید اطلاعات من نیاز باشه برای جواب. ارشد برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی هستم از دانشگاه ازاد با معدل 17/33 دومقاله ISI و سابقه تدریس و درحال گذروندن دوره ایلتس هستم.
حالا با این شرایط امکان پذیرش هست یا نه و اگر هست چه چیزهایی نیاز دارم
مطالب اصلی رو که دوستمون احمد گفتن، فقط من یکی دو چیز رو اضافه کنم. اول اینکه واقعاً در قضیه پذیرش گرفتن قطعیتی وجود نداره، هر سال خیلی از دوستان با شرایط عالی موفق نمیشن و خیلیهای دیگه با شرایط بدتر پذیرش و فاند میگیرند. البته که موارد زیادی هست که در صورتی که رعایت بشه، شانس پذیرش گرفتن رو بیشتر میکنه که همه با جرئیات، زیر موضوعهای خودشون تو سایت بحث شده. و باز البته همه همزمان لازم نیست و هرکدوم تو یه بخشی از فرایند آماده شدن و اپلای کردن لازمه. از نحوه آماده شدن برای امتحانها و طرز نوشتن رزومه و SOP و نامه به استادها گرفته تا نحوه تماس با استادها و انتخاب دانشگاه و بعد هم داستان ویزا و ...
در مورد شما، شرایطتون تا اینجایی که گفتیدخوبه، ولی معدل لیسانس همونطور که دوستمون گفتن مهمتر از معدل ارشده و نمره زبان و GRE هم که فعلاً ندارین برای همین چندان نظری نمیشه داد. برای امتحان زبان که گفتین دارین آماده میشین، در حال حاضر مهمترین کار برای شما اینه که برنامهریزی کنید برای امتحان زبان و GRE. این رو مد نظر داشته باشین که آماده شدن برای یه نمره خوب توی GRE چندین برابر وقتگیرتر از آیلتس خواهد بود، بنابراین برنامه ریزی کنید که تا حدود آبان سال دیگه هردو امتحان زبان و GRE رو داده باشین. مراحل بعدی که آماده کردن رزومه و مدارک و مکاتبه با استادهاست رو لازم نیست قبل از اواخر تابستون نگرانش باشین و تا اون موقع کمکم دستتون میاد که چیکار کنید.
در مجموع اگر معدل لیسانستون هم خوب باشه شانستون خوبه، حتی اگر معدل لیسانس هم چندان خوب نیست، باز شانس دارین و میتونین با نمره خوب توی امتحانها تا حدی جبرانش کنید. پس فعلاً فقط روی امتحانها تمرکز کنید.
موفق باشین
در مورد شما، شرایطتون تا اینجایی که گفتیدخوبه، ولی معدل لیسانس همونطور که دوستمون گفتن مهمتر از معدل ارشده و نمره زبان و GRE هم که فعلاً ندارین برای همین چندان نظری نمیشه داد. برای امتحان زبان که گفتین دارین آماده میشین، در حال حاضر مهمترین کار برای شما اینه که برنامهریزی کنید برای امتحان زبان و GRE. این رو مد نظر داشته باشین که آماده شدن برای یه نمره خوب توی GRE چندین برابر وقتگیرتر از آیلتس خواهد بود، بنابراین برنامه ریزی کنید که تا حدود آبان سال دیگه هردو امتحان زبان و GRE رو داده باشین. مراحل بعدی که آماده کردن رزومه و مدارک و مکاتبه با استادهاست رو لازم نیست قبل از اواخر تابستون نگرانش باشین و تا اون موقع کمکم دستتون میاد که چیکار کنید.
در مجموع اگر معدل لیسانستون هم خوب باشه شانستون خوبه، حتی اگر معدل لیسانس هم چندان خوب نیست، باز شانس دارین و میتونین با نمره خوب توی امتحانها تا حدی جبرانش کنید. پس فعلاً فقط روی امتحانها تمرکز کنید.
موفق باشین