02-01-2014, 03:22 PM
(02-01-2014, 09:46 AM)'alpachino10' نوشته: من می خوام واسه این دانشگاه اپلای کنم. رشته ام برقه. ولی موندم مینیمم تافل چقد می خواد. اینجا توی سایت برق نوشته 620 (که البته نمبدونم دقیقا معادل چقده iBT میشه):
http://ece.eng.ua.edu/graduate/admis...al-assistance/
ولی باز اینجا توی صفحه Graduate School نوشته 79 iBT (یا 550 کاغذی) می خواد!
http://graduate.ua.edu/info/info_int.html
کسی از دوستان می دونه بلاخره کدومش درسته؟ 620 به نظر خیلی زیاده،نه؟
یه سوال دیگه: سیستم ریکام فرستادن این دانشگاه چه شکلیه؟ آنلاینه یا باید ریکام دستی پست کنیم؟
ممنونم
سلام
ميدونم الان تعطيلاته ولي اين سوالات خيلي حياتيه. به فرض من به شما بگم 79 و يا بگم توصيه نامه كاغذيه. شما جدا ميخواهيد رو حساب صحبت من اپلاي كنيد و با همين view كه من بهتون دادم؟[img]images/smilies/smile.gif[/img] من نظرم اينه اينطور مسائل رو حتما از دانشگاه پيگير باشيد. هزينه ي كمي نيست براي هر پكيج اپليكيشن متوسط 400-500 تومن هزينه ميشه. خوب بخاطر 2 تا سوال حيفه كه مدارك نرسه دست دپارتمان. بازم هرجور صلاحتونه انجام بديد.قطعا كسي هم اين لينك ها رو براتون چك كنه چون خودش ممكنه به اين دانشگاه علاقه نداشته باشه يك نگاه سطحي ميندازه و با اون دلسوزي خاصي كه خودتون پيگيريد سايت رو براتون نميگرده و خوب به همون ميزان ممكنه پاسخش هم دقيق نباشه .
شادزي
ميدونم الان تعطيلاته ولي اين سوالات خيلي حياتيه. به فرض من به شما بگم 79 و يا بگم توصيه نامه كاغذيه. شما جدا ميخواهيد رو حساب صحبت من اپلاي كنيد و با همين view كه من بهتون دادم؟[img]images/smilies/smile.gif[/img] من نظرم اينه اينطور مسائل رو حتما از دانشگاه پيگير باشيد. هزينه ي كمي نيست براي هر پكيج اپليكيشن متوسط 400-500 تومن هزينه ميشه. خوب بخاطر 2 تا سوال حيفه كه مدارك نرسه دست دپارتمان. بازم هرجور صلاحتونه انجام بديد.قطعا كسي هم اين لينك ها رو براتون چك كنه چون خودش ممكنه به اين دانشگاه علاقه نداشته باشه يك نگاه سطحي ميندازه و با اون دلسوزي خاصي كه خودتون پيگيريد سايت رو براتون نميگرده و خوب به همون ميزان ممكنه پاسخش هم دقيق نباشه .
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull