02-01-2014, 05:22 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2014, 05:22 PM توسط alpachino10.)
(02-01-2014, 03:22 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:سلام
ميدونم الان تعطيلاته ولي اين سوالات خيلي حياتيه. به فرض من به شما بگم 79 و يا بگم توصيه نامه كاغذيه. شما جدا ميخواهيد رو حساب صحبت من اپلاي كنيد و با همين view كه من بهتون دادم؟[img]images/smilies/smile.gif[/img] من نظرم اينه اينطور مسائل رو حتما از دانشگاه پيگير باشيد. هزينه ي كمي نيست براي هر پكيج اپليكيشن متوسط 400-500 تومن هزينه ميشه. خوب بخاطر 2 تا سوال حيفه كه مدارك نرسه دست دپارتمان. بازم هرجور صلاحتونه انجام بديد.قطعا كسي هم اين لينك ها رو براتون چك كنه چون خودش ممكنه به اين دانشگاه علاقه نداشته باشه يك نگاه سطحي ميندازه و با اون دلسوزي خاصي كه خودتون پيگيريد سايت رو براتون نميگرده و خوب به همون ميزان ممكنه پاسخش هم دقيق نباشه .
شادزي
سلام
متشکرم سایمون عزیز. من اتفاقا به سه نفر هم توی Graduate Office و هم توی خود دپارتمان ایمیل زدم و پرسیدم. ولی متاسفانه هنوز هیچ کس جوابگو نیست.(حتی دوستان توی AA مطرح کرده بودند که سیستم پاسخوگویی این دانشگاه مطلوب نیست) واسه همین گفتم شاید از دوستان کسی که جدیدا واسه اونجا اپلای کرده و یا حتی اونجا پذیرش گرفته سراغ داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه.
متشکرم سایمون عزیز. من اتفاقا به سه نفر هم توی Graduate Office و هم توی خود دپارتمان ایمیل زدم و پرسیدم. ولی متاسفانه هنوز هیچ کس جوابگو نیست.(حتی دوستان توی AA مطرح کرده بودند که سیستم پاسخوگویی این دانشگاه مطلوب نیست) واسه همین گفتم شاید از دوستان کسی که جدیدا واسه اونجا اپلای کرده و یا حتی اونجا پذیرش گرفته سراغ داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."