03-01-2014, 09:42 PM
همیشه دوست داشتم تو دانشگاههای مطرح امریکا ادامه تحصیل بدم نه اینکه فقط برم امریکا. واسه همین دو گزینه واسه خودم متصورم.1- فوق مجدد در گرایش خودم2- اقدام مستقیم واسه دکترا
کارشناسی مهندسی عمران- دانشگاه علم و صنعت ایران- معدل 14/35
کارشناسی ارشد مهندسی عمران-گرایش سازه-دانشگاه فردوسی مشهد- معدل 16/75
دومقاله کنفرانسی انگلیسی
ibt: 107
دارم خودم را واسه جی ار ای اماده میکنم. میخوام توپ بشم. در ضمن من با احتساب خدمت سربازی(18 ماه) حدود 4 سال بیمه هم دارم.28 سالمه. خیلی دارم گیج میزنم. نمیدونم بشینم مقاله درست حسابی بدم و جی ار ای را قوتر کنم تا بتونم از دانشگاههای درجه یک امریکا واسه دکترا پذیرش بگیرم یا واسه فوق مجدد اقدام کنم تا بتونم شانس پذیرش از دانشگاههای خوب امریکا را داشته باشم. اگر تکلیفم تو این زمینه معلوم بشه واقعا فکرم راحت میشه و با پشتکار ستودنی به سمت هدفم حرکت میکنم. لطفا راهنماییم کنید
کارشناسی مهندسی عمران- دانشگاه علم و صنعت ایران- معدل 14/35
کارشناسی ارشد مهندسی عمران-گرایش سازه-دانشگاه فردوسی مشهد- معدل 16/75
دومقاله کنفرانسی انگلیسی
ibt: 107
دارم خودم را واسه جی ار ای اماده میکنم. میخوام توپ بشم. در ضمن من با احتساب خدمت سربازی(18 ماه) حدود 4 سال بیمه هم دارم.28 سالمه. خیلی دارم گیج میزنم. نمیدونم بشینم مقاله درست حسابی بدم و جی ار ای را قوتر کنم تا بتونم از دانشگاههای درجه یک امریکا واسه دکترا پذیرش بگیرم یا واسه فوق مجدد اقدام کنم تا بتونم شانس پذیرش از دانشگاههای خوب امریکا را داشته باشم. اگر تکلیفم تو این زمینه معلوم بشه واقعا فکرم راحت میشه و با پشتکار ستودنی به سمت هدفم حرکت میکنم. لطفا راهنماییم کنید