04-01-2014, 12:18 AM
(03-01-2014, 11:21 PM)'rulany' نوشته:من با ساير قسمت هاي پست شما كاري ندارم. اما خوب الان من متوجه نشدم كار شاخي كرد پذيرش گرفت؟ اكثر كسايي كه مستر پذيرش ميگيرن مخصوصا ازفنلاند معمولا مقاله اي ندارند.
كار عجيبي نيست كه از LUT پذيرش گرفتند. تازه ايشون دانشگاه دولتي بودن. N نفر رو در AA ميشناسم كه دانشگاه آزاد بودند و از آلتو پذيرش گرفتند. اين كه لاپنرانتا هست!!
من نمی دانم وضعیت گرفتن پذیرش از فنلاند برای رشته مکانیک چطوره ! که اگر می دانستم اینجا از بقیه سوال نمی کردم !
خطاب من این دوستمان بود که متاسفانه بدون داشتن اطلاعات کافی بی جهت پاسخ دیگران را می دهند. این مثال را هم برای این آوردم که اثبات کنم ایشان در اشتباهند و آنچکه شما مدعی هستید ( پذیرش دانشجویان دانشگاههای آزاد آنهم از دانشگاهای بهتر ) موید حرف من هست.
درضمن واقعا شما در این زمینه اطلاعاتی دارید؟ اگر ممکنه از مواردی که عینا با آنها برخورد داشتید صحبت کنید تا استفاده کنم . متشکرم
خطاب من این دوستمان بود که متاسفانه بدون داشتن اطلاعات کافی بی جهت پاسخ دیگران را می دهند. این مثال را هم برای این آوردم که اثبات کنم ایشان در اشتباهند و آنچکه شما مدعی هستید ( پذیرش دانشجویان دانشگاههای آزاد آنهم از دانشگاهای بهتر ) موید حرف من هست.
درضمن واقعا شما در این زمینه اطلاعاتی دارید؟ اگر ممکنه از مواردی که عینا با آنها برخورد داشتید صحبت کنید تا استفاده کنم . متشکرم