04-01-2014, 06:12 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2014, 05:41 AM توسط ForeverBlue.)
(03-01-2014, 10:19 PM)'coriolis' نوشته: من از شما آقای Saaaam، جدا و وجدانا سپاسگزارم که وقت گذاشتید و پاسخ من را دادید، امـــــا
دوست من شما که تخصص تان حسابداری ست و در زمینه مهندسی و پذیرش در این زمینه اطلاعاتی ندارید لطفا با پاسخ هایتان که البته بی شک از سر دلسوزی و کمک به هموطنانتان می باشد با دادن اطلاعات نامربوط و نادرست کیفیت کار این سایت را پایین نیاورید !!!
حضرتعالی اصلا مطلع هستید که همین پارسال شخصی با لیسانس مکانیک دانشگاه بابل و آیلتس 6.5 و بدون هیچ مقاله ای از دانشگاه LUT برای فوق لیسانس پذیرش گرفت ؟؟؟
شما اصلا مطلع هستید دادن یک مقاله آی اس آی با ایمپک فکتور 2.04 در کارهای عددی در مهندسی مکانیک یعنی چه ؟ و چه ارزشی داره ؟ و چند ماه و چند سال کار حرفه ای لازم دارد ؟
درضمن اکثر دانشگاههایی که شما نام بردید همچون هلسینکی یا دانشکدۀ مهندسی ندارند و یا اینکه اصلا در زمنیه مکانیک دپارتمانی ندارند.
به هر حال باز هم از حساسیت شما در کمک به دیگران سپاسگزارم
سو تفاهم اینجاست که شما پست بنده را با دقت مطالعه نفرمودید اول از همه بنده لیسانس حسابداری و فوق مدیریت گرایش مالی دارم و متاسفانه چندین سال هست که در کنار تحصیل پیگیر اپلای بوده و بسیاری از دوستان در سایت AA بنده را می شناسند طبیعتا کسی که از سال 2009 پیگیر مستمر بوده نتیجه کار بچه ها و دوستان خود در رشته های مختلف را بررسی کرده می تواند با تخمین بالایی نظر بدهد
در مورد دوست خوبمان ایشان با معدل و دانشگاه هایی که بودند بر اساس تجربیات شخصی و انچه که از دوستان یاد گرفته ام عرض کردم برای گرفتن پوزیشن دکتری در فنلاند شانس کمی دارند البته من میدانم که چاپ مقاله در جرنالهای دارای ایمپکت فاکتور بالا بسیار دشوار هست بطور مثال در ایران حداقل در رشته های هم خانواده مدیریت و حسابداری به جرات می توانم بگویم در طول تاریخ این علوم شاید 5 مقاله از ایران در این جرنالها چاپ نشده است. البته ان چند مورد هم کسانی بودند که در خارج تحصیل کرده اند.
بگزریم سالها تجربه نشان داده در گرفتن پذیرش بدون بورس تفاوت چندانی دانشگاه ها بین فارغ التحصیلان دانشگاه ازاد و سراسری قرار نمی دهند ولی در هنگام بررسی برای بورس متاسفانه تفاوت فاحش هست. این مطلب را از سایر دوستان مطلع لطفا بپرسید.
در سالهای اخیر متاسفانه دوستان دانشگاه ازاد شانس کمتری برای بورس در مقایسه با دانشگاه های سراسری داشته اند. بطور مثال بنده شخصا یک نمونه حی و حاظر هستم با داشتن سه استاد در یک دانشگاه و نوشتن توصیه نامه به شورای بورس دانشگاه گریفیت و چندین مقاله ای اس ای و ... بورس نشدم ولی دوستانی از دانشگاه های ملی با رزومه ای ضعیفتر برنده شدند.
رشته به رشته فرق دارد ولی روند کلی بدین صورت هست متاسفانه این موضوع در مورد همه رشته ها صادق هست.
امیدوارم توضیحات بنده مورد استفاده همه دوستان قرار گیرد.
در ضمن بنده متاسفانه قبلا دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر بودم که به دلایل شخصی مجبور به تغییر رشته شدم فکر نکنم ذکر دلیل ان لازم باشد.
ویرایش توسط ForeverBlue به درخواست ارسال کننده
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]