05-01-2014, 02:01 AM
(31-12-2013, 02:44 PM)'armini' نوشته: سلام دوستان
من 24سالمه دیپلمم ریاضیه ولی پیش دانشگاهی نگرفتم بعد کنکور فنی دادم و رشته کامپیوتر خوندم کاردانیم دولتی بودم،ولی کارشناسی غیر انتفاعی هستم،آیا میتونم واسه ارشد توی دانشگاههای خارج از کشور پذیرش بگیرم و ادامه تحصیل بدم؟؟؟؟اگه آره لطفا راهنماییم کنید چه دانشگاههایی میتونم برم و اگرم نه بگین چه راهی برای ادامه تحصیل در خارج دارم؟؟؟؟/
اگر مدرک کارشناسی شما از نظر وزارت علوم ایران معتبره، شما میتونید با اون مدرک تحصیلات خودتون رو در خارج از کشور ادامه بدید. حدس من اینه که شانس دریافت پذیرش شما از دانشگاههای اروپایی بیشتر باشه. برای آشنایی بیشتر با مراحل شروع کار و برنامهریزی برای پذیرش، لطفا جزوه پذیرش رو ببینید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.