06-01-2014, 07:26 AM
(06-01-2014, 04:04 AM)'saeid.k' نوشته: با سلام. میخواستم بپرسم با این شرایط چطور میتونم برای دکترا پذیرش با فاند بگیرم؟متشکرم.
کاردانی برق صنعتی دانشگاه آزاد با معدل17.23
کارشناسی ناپیوسته برق قدرت انتقال توزیع دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 13.55
معدل موثر دوره چهارساله کارشناسی 15.39
دانشجوی ارشد برق قدرت دانشگاه آزاد معدل 17
سربازی رفتم و 26 سالمه. درسم سال دیگه تموم میشه
دو مقاله ای اس ای در حد رفرنس و چندتا طرح جدید دیگه که دارم واسه نوشتن مقاله روشون کار میکنم.با چندتا از استادای مطرح ایران صحبت کردم گفتن طرح شما و مقاله شما بسیار جدیده و فقط دانشگاه ام ای تی و توکیو ژاپن در این زمینه کار کردن البته شبیه اون نه خود طرح رو و به درد بیست سال دیگه امریکا میخوره. گفتن طرح فوق العاده جالبیه و اگه روش کار کنی و به نتیجه برسونی انقلابی در صنعت برق قدرت دنیا بوجود آوردی.این عین جمله دکتر احد کاظمی مدیر گروه برق دانشگاه علم و صنعت هست. برای تافل و جی ار ای هم دارم اقدام کردم.لطفا راهنمایی کنید که تو کدوم دانشگاه میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟شرایطم چطوره؟ مدرک کاردانیم و کارشناسیم مشکل نداره؟نمرات تافل و جی ار ای چند بای داشته باشم؟بابت همه چیز ممنونم.
درود
در استرالیا مهمترین مواردی که جهت ارزیابی شما مورد استفاده قرار می گیرند، مقالات منتشر شده و معدل و دانشگاه کارشناسی و ارشد شما می باشد. مواردی از قبیل طرحی که فرمودید ضمن آنکه از ارزش قابل توجهی قطعا بهره مند هست، برای اخذ اسکالرشیپ در درجه دوم اهمیت قرار دارند. حداقل نمره تافل 90-100 (وابسته به دانشگاه) یا آیلتس 6.5-7 (همه اسکیلها بالای 6) ضروری است و شما قبل از اقدام برای اسکالرشیپ بایستی این نمرات را داشته باشید. معدل شما در دوره ارشد نسبتا خوب و در دوره کارشناسی با توجه به دانشگاههای شما متوسط پایین ارزیابی می شوند. جی ار ای مورد نیاز نیست . منظور شما از مقالات در حد رفرنس چیست؟ توضیح دهید. اگر مقالات آی اس آی پابلیش یا اکسپت شده ای داشته باشید شانس برای دانشگاههای غیر جی 8 دارید.
شاد باشید.
در استرالیا مهمترین مواردی که جهت ارزیابی شما مورد استفاده قرار می گیرند، مقالات منتشر شده و معدل و دانشگاه کارشناسی و ارشد شما می باشد. مواردی از قبیل طرحی که فرمودید ضمن آنکه از ارزش قابل توجهی قطعا بهره مند هست، برای اخذ اسکالرشیپ در درجه دوم اهمیت قرار دارند. حداقل نمره تافل 90-100 (وابسته به دانشگاه) یا آیلتس 6.5-7 (همه اسکیلها بالای 6) ضروری است و شما قبل از اقدام برای اسکالرشیپ بایستی این نمرات را داشته باشید. معدل شما در دوره ارشد نسبتا خوب و در دوره کارشناسی با توجه به دانشگاههای شما متوسط پایین ارزیابی می شوند. جی ار ای مورد نیاز نیست . منظور شما از مقالات در حد رفرنس چیست؟ توضیح دهید. اگر مقالات آی اس آی پابلیش یا اکسپت شده ای داشته باشید شانس برای دانشگاههای غیر جی 8 دارید.
شاد باشید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)