(06-01-2014, 01:04 AM)'nanock' نوشته:خیلی ممنون از پاسختون،
راستش حق دارید عاشق همچین دانشگاهی باشید چون واقعا هم دنبال شخصی با تحقیقات ارزنده هستند...تو یه سایتی میخوندم که یکی از دانشجویان ام آی تی(ایرانیه) یک الگوریتمی ارائه داده که پهنای باند رو در سیستم ها مخابراتی 4 تا 5 برابر زیاد میکنه...این یعنی اینکه اونا تونستن شخص مورد نظرشون رو پیدا کنن.... واما من.... واقعیتش دیگه خسته شدم شب و روز تا حالا نداشتم و همیشه خوندم یه جورایی راه بوعلی رو میرم(بیش بخوان) .... از اینکه استادم نمیتونه راهنماییم کنه خسته شدم.... از اینکه دست و پام بسته اس ولی باید پرواز کنم خسته ام نمیدونم چی کار باید بکنم... ولی ناامید نیستم... یه راه طولانی به نظرم میرسه که میخوام بگم و نظرتون رو بدونم...
1- نظرم اینه که میخوام برم سربازی و تو این مدت یه برنامه ای دارم و اونو پیاده بکنم...بعدش میخوام دوباره ارشد بخونم تهران یا شریف.... بعد بهشون (پرینستون) ثابت کنم که من هم همونم.....نظرتون چیه؟
2- البته یه راه هم دارم اونم اینه که به قول شما ایده باارزشی از خودم نشون بدم و بگم بیا اینم از من!!!
ممنون
سلام
راستش من منظورتون رو از اینکه " در هنگام سربازی برنامه ای دارین " متوجه نشدم؟
منظورتون میخواین روی مثلا یه مقاله یا یه ایده کار کنین؟
خوب حقیقت اینه که کار نشد نداره ولی واقعیت اینه که کار با روش مخصوص خودش قابل انجام هستش.
این که دوباره ارشد بخونید و به چه قیمتی رو خودتون باید تصمیم بگیرید اونم بعد دوران سربازی که خوب تا موتور گرم بشه زمان میبره.
ایا اگه بعد ارشد از ابن دانشگاه پذیرش نگرفتید زندگیتون به عقب میفته یا مهم نیست براتون؟
اینا سوالاتی هستش که دقیقا باید جوابش رو پیدا کنین...
اگر واقعا به جاهای بلند فکر میکنید و این توانایی رو در خودتون میبینید که فارغ از مسایل درسی مثلا معادلات و دروس مثلا مدار و الکترونیک و میدان موج که در واقع فقط بحث خوندن هستش بتونید مقاله ها و یا ایده های خوبی هم داشته باشید این خیلی خوبه...
ولی بازم میگم تازه بعد دوسال سربازی دو سال هم ارشد بخون و بعد یکم هم سن بالا میره اونوقت ادامه راه سخت میشه...
در حالت کلی ولی من این رو که دوستمون گفتن کاملا قبول دارم:
اصرار برای ورود به یه دانشگاه خاص اونم تو یه کشور دیگه با فرهنگ و شیوه متفاوت درسی اونم برای اولین بار ممکنه در نهایت باعث خستگی روح بشه.
راستش من منظورتون رو از اینکه " در هنگام سربازی برنامه ای دارین " متوجه نشدم؟
منظورتون میخواین روی مثلا یه مقاله یا یه ایده کار کنین؟
خوب حقیقت اینه که کار نشد نداره ولی واقعیت اینه که کار با روش مخصوص خودش قابل انجام هستش.
این که دوباره ارشد بخونید و به چه قیمتی رو خودتون باید تصمیم بگیرید اونم بعد دوران سربازی که خوب تا موتور گرم بشه زمان میبره.
ایا اگه بعد ارشد از ابن دانشگاه پذیرش نگرفتید زندگیتون به عقب میفته یا مهم نیست براتون؟
اینا سوالاتی هستش که دقیقا باید جوابش رو پیدا کنین...
اگر واقعا به جاهای بلند فکر میکنید و این توانایی رو در خودتون میبینید که فارغ از مسایل درسی مثلا معادلات و دروس مثلا مدار و الکترونیک و میدان موج که در واقع فقط بحث خوندن هستش بتونید مقاله ها و یا ایده های خوبی هم داشته باشید این خیلی خوبه...
ولی بازم میگم تازه بعد دوسال سربازی دو سال هم ارشد بخون و بعد یکم هم سن بالا میره اونوقت ادامه راه سخت میشه...
در حالت کلی ولی من این رو که دوستمون گفتن کاملا قبول دارم:
اصرار برای ورود به یه دانشگاه خاص اونم تو یه کشور دیگه با فرهنگ و شیوه متفاوت درسی اونم برای اولین بار ممکنه در نهایت باعث خستگی روح بشه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.