06-01-2014, 11:34 AM
(06-01-2014, 03:24 AM)'saeid.k' نوشته: با سلام. میخواستم بپرسم با این شرایط چطور میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟متشکرم.
کاردانی برق صنعتی دانشگاه آزاد با معدل17.23
کارشناسی ناپیوسته برق قدرت انتقال توزیع دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 13.55
معدل موثر دوره چهارساله کارشناسی 15.39
دانشجوی ارشد برق قدرت دانشگاه آزاد معدل 17
سربازی رفتم و 26 سالمه. درسم سال دیگه تموم میشه
دو مقاله ای اس ای در حد رفرنس و چندتا طرح جدید دیگه که دارم واسه نوشتن مقاله روشون کار میکنم.با چندتا از استادای مطرح ایران صحبت کردم گفتن طرح شما و مقاله شما بسیار جدیده و فقط دانشگاه ام ای تی و توکیو ژاپن در این زمینه کار کردن البته شبیه اون نه خود طرح رو و به درد بیست سال دیگه امریکا میخوره. گفتن طرح فوق العاده جالبیه و اگه روش کار کنی و به نتیجه برسونی انقلابی در صنعت برق قدرت دنیا بوجود آوردی.این عین جمله دکتر احد کاظمی مدیر گروه برق دانشگاه علم و صنعت هست. برای تافل و جی ار ای هم دارم اقدام کردم.لطفا راهنمایی کنید که تو کدوم دانشگاه میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟شرایطم چطوره؟ مدرک کاردانیم و کارشناسیم مشکل نداره؟
دروود بر شما.
دوست عزیز، اگر مطالب بالا رو ملاحضه می کردی دستت میاد که گرفتن پذیرش از انگلیس خیلی مشکل نیست و میتونی پذیرش بگیری اما روی فاند اصن حساب و کتاب نداره. اگر هم بهت بدن بخش کمی رو پوشش میدن و از طرفی بیشترین فاند هم در اختیار چندین دانشگاه تاپه که شما با معدل کاردانی و کارشناسیت دور از دسترسه. به نظرم برای کشورهای دیگر هم اقدام کن. اگر بتونی جی ار ای و تافا رو هم کنارش بذاری با طرح عظیم شما مطمئناً امریکا گزینه بهتریه.
دوست عزیز، اگر مطالب بالا رو ملاحضه می کردی دستت میاد که گرفتن پذیرش از انگلیس خیلی مشکل نیست و میتونی پذیرش بگیری اما روی فاند اصن حساب و کتاب نداره. اگر هم بهت بدن بخش کمی رو پوشش میدن و از طرفی بیشترین فاند هم در اختیار چندین دانشگاه تاپه که شما با معدل کاردانی و کارشناسیت دور از دسترسه. به نظرم برای کشورهای دیگر هم اقدام کن. اگر بتونی جی ار ای و تافا رو هم کنارش بذاری با طرح عظیم شما مطمئناً امریکا گزینه بهتریه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public