06-01-2014, 01:52 PM
(06-01-2014, 01:00 AM)'reza_1st' نوشته: معمولاً ریز نمرات کافیه، ولی بعضی جاها خود مدرک شما رو هم میخوان. در مورد دوتا سوال بعدی، کاملاً به دانشگاه بستگی داره و بهترین راه اینه که تو سایت دانشگاه مورددنظرتوندببینین یا از اون بهتر، ایمیل بزنید و بپرسین ازشون. اگر دانشگاه اصرار داره که کارنامه رسمی میخواد، شاید لازم باشه یه فارسی رسمی از دانشگاه بگیرین و بفرستین. بعضی دانشگاهها اصرار دارن که حتماً مدارک کاغذی هم باید برسه تا ما بررسی رو شروع کنیم. ولی همونها هم معمولاً مدتی بعد از ددلاین وقت میدن به شما برای فرستادن مدارک با پست. با این حال مواردی هم هست که سختگیرن و میگن باید قبل از ددلاین همهی مدارک رسیده باشه، ولی کم هستن دانشگاههایی که راه نیان سر این موضوع. برای اروپا معمولاً همون نسخه الکترونیکی که آپلود میکنین کافیه، ولی من اطلاعات مشخصی راجع به آلمان ندارم، بهتره دوستان مطلع نظر بدن.
ممنون از توضیحاتت رضا جان
من با دانشگاه خودم تماس گرفتم بهم گفتن فقط یه بار ریزنمرات اصل صادر میشه و نمیشه چند نسخه گرفت. همچین چیزی واقعا هست یا اشتباه راهنماییم کرد؟؟
اگه اینطور باشه حتی اگه دانشگاه مقصد یه نسخه فارسی هم بخواد باید همون کپی که به نسخه ترجمه ضمیمه شده رو ارسال کنم
من با دانشگاه خودم تماس گرفتم بهم گفتن فقط یه بار ریزنمرات اصل صادر میشه و نمیشه چند نسخه گرفت. همچین چیزی واقعا هست یا اشتباه راهنماییم کرد؟؟
اگه اینطور باشه حتی اگه دانشگاه مقصد یه نسخه فارسی هم بخواد باید همون کپی که به نسخه ترجمه ضمیمه شده رو ارسال کنم