06-01-2014, 02:19 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2014, 02:24 PM توسط Elias.Saber.)
(06-01-2014, 02:08 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز به احتمال زیاد منظور دانشگاه مقصد از ریزنمره فارسی رسمی همون کپی برابر اصل فارسی هست که معمولا به ترجمه الصاق میکنن چون در اون صورت کاملا مشخصه که شما مدارک رو به تایید وزارت علوم و JUSTICE رسوندی...اصلا به خاطر همین ترجمه ای که این کاغذ همراهش نباشه و تو اون کپی ننویسه COPY ATTESTED فایده ای نداره یعنی رسمی نیست.
دقت کنید به هیچ وجه نباید اصل ریزنمره اولیه فارسی که به تایید وزارت علوم رسیده رو به هیچ دانشگاهی بدید..یعنی اصلا نباید بخوان(فقط در حد یه نگاه که اون رو هم نشنیدم)
فقط این رو بگم که خیلی از کارمندان یا دانشگاهها متاسفانه بدراهنمایی میکنن.
مثلا تو دانشگاه ما اول میگفتن یه دونه رسمی میدیم که درست میگفتن یعنی تو دنیا همینطوره کارنامه رسمی یعنی یه دونه و تمام.
ولی بعد این که رفتم اموزش کل دیدم نسخه اضافی میدن براتون با مهر دانشگاه و مهر برجسته حالا معمولا پول هم میخوان بابتش!(البته این کارا همش بعد ازاد کردن نمرات صورت میگیره) ...این کارنامه به هر تعداد بخوای میدن منتهی دیگه وزارت علوم تایید نمیکنه اون یکی ها رو چون یکبار تایید کردین ریزنمره اولی رو و مشخصات شما ثبت شد و تمام.
البته رویه کار دانشگاهها متفاوته ولی قانون اونیه که من گفتم...
در ضمن دقت کن اگه دانشگاهOFFICIAL میخواد اون وقت باید تو پاکت بذاری.
نظر من برای اینکه خیالت راحت شه:
تمام ریز نمرات و سایر مدارک دانشگاهیی رو بذار پاکت دانشگاه و مهر بزنن و بفرست بره این میشه رسمی.البته اگه دانشگاهت قبلو کنه.
ممنون Charming عزیز
یه مورد دیگه که منو گیج و البته کمی هم نگران کرده( با توجه به ددلاین دانشگاه های کانادا که تا ۱۵ ژانویه هست) اینه که ارسال این مدارک به دانشگاه مقصد دقیقا چطور هست. اول باید آنلاین اپلای بشه و اگه پذیرش گرفتم بعدش مدارک رو ارسال میکنم یا باید تا قبل از ددلاین هم آنلاین اپلای کنم و هم مدارک به دانشگاه برسه؟(من فکر میکردم مورد اول درسته و ددلاین فقط مربوط به آنلاین اپلای هست و بعد از گرفتن جواب باید مداک پست بشه ولی الان به شک افتادم) به دانشگاه ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن
این موارد در مورد آلمان به چه صورت هست؟
یه مورد دیگه که منو گیج و البته کمی هم نگران کرده( با توجه به ددلاین دانشگاه های کانادا که تا ۱۵ ژانویه هست) اینه که ارسال این مدارک به دانشگاه مقصد دقیقا چطور هست. اول باید آنلاین اپلای بشه و اگه پذیرش گرفتم بعدش مدارک رو ارسال میکنم یا باید تا قبل از ددلاین هم آنلاین اپلای کنم و هم مدارک به دانشگاه برسه؟(من فکر میکردم مورد اول درسته و ددلاین فقط مربوط به آنلاین اپلای هست و بعد از گرفتن جواب باید مداک پست بشه ولی الان به شک افتادم) به دانشگاه ایمیل زدم ولی هنوز جواب ندادن
این موارد در مورد آلمان به چه صورت هست؟