08-01-2014, 10:48 AM
(03-01-2014, 09:42 PM)'mahmood2228' نوشته: همیشه دوست داشتم تو دانشگاههای مطرح امریکا ادامه تحصیل بدم نه اینکه فقط برم امریکا. واسه همین دو گزینه واسه خودم متصورم.1- فوق مجدد در گرایش خودم2- اقدام مستقیم واسه دکترا
کارشناسی مهندسی عمران- دانشگاه علم و صنعت ایران- معدل 14/35
کارشناسی ارشد مهندسی عمران-گرایش سازه-دانشگاه فردوسی مشهد- معدل 16/75
دومقاله کنفرانسی انگلیسی
ibt: 107
دارم خودم را واسه جی ار ای اماده میکنم. میخوام توپ بشم. در ضمن من با احتساب خدمت سربازی(18 ماه) حدود 4 سال بیمه هم دارم.28 سالمه. خیلی دارم گیج میزنم. نمیدونم بشینم مقاله درست حسابی بدم و جی ار ای را قوتر کنم تا بتونم از دانشگاههای درجه یک امریکا واسه دکترا پذیرش بگیرم یا واسه فوق مجدد اقدام کنم تا بتونم شانس پذیرش از دانشگاههای خوب امریکا را داشته باشم. اگر تکلیفم تو این زمینه معلوم بشه واقعا فکرم راحت میشه و با پشتکار ستودنی به سمت هدفم حرکت میکنم. لطفا راهنماییم کنید
من هم صبحتهای Charming گرامی رو تایید میکنم. شما با داشتن نمره بالای GRE و مقاله خوب شانس گرفتن پذیرش دکترا از امریکا رو دارید. ضمن این که شانس گرفتن پذیرش فوق در امریکا، بر خلاف تصوری که در بین دانشجویان ایرانی وجود داره، لزوما بیشتر از پذیرش دکترا نیست و چه بسا در برخی دانشگاهها و رشتهها کمتره. به خصوص اگر دنبال گرفتن فاند هستید، حتما به اقدام برای دکترا فکر کنید.
ضمنا باید واقعبین بود و با معدلهای فعلی نمیتونید انتظار داشته باشید که از دانشگاههای TOP 10 امریکا پذیرش بگیرید، ولی اگر نمره خیلی عالی در GRE بیارید (۳۲۰ به بالا و ۴ به بالا در AW) میتونید به پذیرش و فاند از دانشگاههای خیلی خوب امریکا (رنک زیر ۵۰) امیدوار باشید.
ضمنا باید واقعبین بود و با معدلهای فعلی نمیتونید انتظار داشته باشید که از دانشگاههای TOP 10 امریکا پذیرش بگیرید، ولی اگر نمره خیلی عالی در GRE بیارید (۳۲۰ به بالا و ۴ به بالا در AW) میتونید به پذیرش و فاند از دانشگاههای خیلی خوب امریکا (رنک زیر ۵۰) امیدوار باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.