(07-01-2014, 10:44 PM)'reza69' نوشته: سلام
من تازه می خواهم این پروسهرا شروع کنم و نمی دونم نمره تفل و یا جی آر ای ام چند میشه ولی یک سری چیزها هست که تا حالا مشخص میشه. تا حالا 4 تا مقاله دارم که 2تاش ISI و 2 تا علمی پِوهشی دارم. معدل ارشدم 18.5 علم و صنعت و کارشناسی 14.30 شریف بوده. می خوام بدونم آیا امکانش هست که برای top ten اقدام کنم. چکارها باید بکنم؟
سوال دوم. من براحتی می تونم دکترای سال بعد در ایران در دانشگاه علم و صنعت قبول بشم و در همان ترم اول اپلای کنم. آیا این تإثیری داره و اصلا بنظرتون اینکار را بکنم یا نه؟
معدل ارشدتون خیلی خوبه، اما معدل لیسانس که متاسفانه مهمتر از معدل ارشد هم هست کمتر از متوسطه و این کار شما رو سخت میکنه و به نظر من شانس چندانی برای دانشگاههای TOP 10 امریکا ندارید، مگر این که GRE در حد رکورد نمره بیارید که خوب احتمالش زیاد نیست یا این که بتونید در فرصت باقیمونده مقاله یا مقالات بسیار معتبری چاپ کنید که اون هم ساده نخواهد بود.
به نظر من، شما سعی کنید که نمرههای بالایی در امتحانات بیارید تا بتونید شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاههای top 50 امریکا رو بالا ببرید. این دانشگاهها، دانشگاههای خیلی خوبی هستند و احتمالا از نظر پژوهشی در حد انتظار خواهند بود.
در مورد سوال دوم شما، قبول شدن در دکترای داخلی تاثیر چندانی بر روی پذیرش شما نخواهد داد و چه بسا که کارها رو در داخل ایران برای شما مشکلتر بکنه. نظر من اینه که اگر برنامه شما اینه که در خارج از کشور ادامه تحصیل بدید، دکترای داخل رو دنبال نکنید. هم جای یک نفر دیگه رو نمیگیرید، هم کار خودتون سادهتر خواهد شد و با تمرکز بیشتری میتونید به امتحانات TOEFL و GRE بپردازید.
به نظر من، شما سعی کنید که نمرههای بالایی در امتحانات بیارید تا بتونید شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاههای top 50 امریکا رو بالا ببرید. این دانشگاهها، دانشگاههای خیلی خوبی هستند و احتمالا از نظر پژوهشی در حد انتظار خواهند بود.
در مورد سوال دوم شما، قبول شدن در دکترای داخلی تاثیر چندانی بر روی پذیرش شما نخواهد داد و چه بسا که کارها رو در داخل ایران برای شما مشکلتر بکنه. نظر من اینه که اگر برنامه شما اینه که در خارج از کشور ادامه تحصیل بدید، دکترای داخل رو دنبال نکنید. هم جای یک نفر دیگه رو نمیگیرید، هم کار خودتون سادهتر خواهد شد و با تمرکز بیشتری میتونید به امتحانات TOEFL و GRE بپردازید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.