08-01-2014, 04:05 PM
(08-01-2014, 03:58 PM)'Leopold' نوشته: سلام دوستان. من بعد از فارغ التحصیلیم به مدت یک سال در یک آزمایشگاه به دعوت دوستم که اون موقع دانشجو دکترا بود و همه کاره آزمایشگاه بود کار ریسرچ انجام دادم. استادی که مسئول اصلی این آزمایشگاه بود از دانشگاه رفته و من هم اصلا نمی شناختدوستم بعد از فارغ التحصیلیش در یک دانشگاه دیگه هیئت علمی شده و چون استادای دانشگاه خودم واسه دادن ریکام اذیت میکنن میخوام از ایشون ریکام بگیرم. خودش هم گفت که ریکام خودم بنویسم. به نظرتون در متن توصیه نامه ایشون تحت چه عنوانی معرفی کنم که موثر باشه. به نظرم اگه واقعیت بگم اون موقع دانشجوی سال آخر دکترا بوده ضایع نیست؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدین
سلام،
بنظرم ایشون بعد از معرفی خودشون و اینکه در حال حاضر چه سمتی دارن عنوان کنند شما رو چه مدت هست که میشناسن و از همکاری با شما در طول مدت کار در آزمایشگاه بگن (زمینه ریسرچ شما و ....) و از تواناییهای شما در مدت همکاری. بنظرم لزومی نداره بگن سمت ایشون در زمان کار در آزمایشگاه چی بوده و یا چیکاره بودن.
بنظرم ایشون بعد از معرفی خودشون و اینکه در حال حاضر چه سمتی دارن عنوان کنند شما رو چه مدت هست که میشناسن و از همکاری با شما در طول مدت کار در آزمایشگاه بگن (زمینه ریسرچ شما و ....) و از تواناییهای شما در مدت همکاری. بنظرم لزومی نداره بگن سمت ایشون در زمان کار در آزمایشگاه چی بوده و یا چیکاره بودن.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)