09-01-2014, 04:23 AM
(09-01-2014, 01:08 AM)'Leopold' نوشته: سلام، ممنون میشم سوالات من جواب بدین:
1- آیا تمامی دانشگاه ها tuition دانشجوهای جدید قسط بندی می کنن؟
2- اگه در موقع ثبت نام هزینه تویشن دانشگاه داده بشه و بعد از 2 هفته فاند RA یا TA جور شه که هزینه تویشن waive کنه. تکلیف این پولی که بابت تویشن داده شده چی میشه؟ آیا کاملش برمیگردونن یا اون دو هفته رو از حساب کم میکنن؟
اصولاً که برخورد دانشگاههای مختلف فرق میکنه، ولی من ندیدم یا نشنیدم که دانشگاه مجبورتون کنه همون روز ثبت نام همهی شهریه رو بدین. معمولاً که قسط بندی میکنن یا حتی من بیشتر دیدم میگن خودتون قسط بندی کنید، یعنی حتی مینیممی هم تعیین نمیکنن. بعنی واقعیت اینه که حتی یه دانشگاه که من دیدم خیلی اصرار داشت که باید حتماً یه مقداری واریز کنی تا حتی ایمیلت و یوزرت تو سیستم الکترونیکی دانشگاه فعال بشه، در عمل اینطوری نبود و میشد تا آخر ترم عقب انداخت دادن شهریه رو. اصولاً جایی که معمولاً دیگه کارتون گیر میکنه و مجبور میشین حتماً شهریه رو بدین، اول ترم بعده که ثبت نام ترم بعدتون رو قفل میکنن اگه نداده باشین، ولی این دیر دادن معمولاً یه جریمههایی داره که چندان هم قابل توجه نیست. 50 دلار 100 دلار مثلاً. با این حال بهترین راه اینه که از خود دانشگاه یا لااقل دانشجوهای اون دانشگاه که شهریه رو خودشون میدن بپرسین، شاید یه جایی سخت گیر باشن.
در مورد سوال دومتون مطمئن نیستم، ولی اصولا سیستم برگردوندن پولشون خوبه و فکر کنم کلش رو برگردونند، مخصوصاً که شهریه رو کلی برای همهی ترم میبینن. با این حال من فکر نمیکنم کار به جایی برسه که لازم بشه تو ماه اول حتماً شهریه رو بدین و معمولاً قابل مذاکره و عقب انداختنه و اگه امید دارین که فاند جور بشه، سعی کنید یکم عقب بندازین دادن شهریه رو.
در مورد سوال دومتون مطمئن نیستم، ولی اصولا سیستم برگردوندن پولشون خوبه و فکر کنم کلش رو برگردونند، مخصوصاً که شهریه رو کلی برای همهی ترم میبینن. با این حال من فکر نمیکنم کار به جایی برسه که لازم بشه تو ماه اول حتماً شهریه رو بدین و معمولاً قابل مذاکره و عقب انداختنه و اگه امید دارین که فاند جور بشه، سعی کنید یکم عقب بندازین دادن شهریه رو.