09-08-2011, 11:32 AM
به طور کلی من به شدت توصیه میکنم که در زمینه تغییر گرایش انعطافپذیر باشید و به هیچ وجه روی این موضوع پافشاری نکنید که چون من فلان گرایش رو در لیسانس یا فوق لیسانس خوندم الان هم باید در امریکا در دکترا همون گرایش رو دنبال کنم. این مسالهای بود که برای من بعد از چند سال تجربهی تحصیل و کار در امریکا پیدا کردم. گرایشهایی که در ایران تدریس میشه در بسیاری از مواقع گرایشهای نسبتا سنتی و جاافتادهای هستند. یعنی این گرایشها سالهای سال وجود داشتند و دانش زیادی در موردشون وجود داره. اشکال این گرایشها اینه که نوشتن مقاله درشون مشکله، چون روی هر موضوعی که دست میذارید میبینید قبلا انجام شده. بعلاوه چنین گرایشهایی ممکنه بازار کاری خوبی در کشورهای پیشرفته نداشته باشند. اگر استادهایی که روی چنین رشتههایی کار میکنند عموما فاند ندارند، نشون میده که این گرایشها دیگه بازار کار خوبی در کشورهای پیشرفته ندارند و به قولی گرایش سنتی تلقی میشن. در این شرایط حتما به فکر این باشید که گرایش خودتون رو تغییر بدید. یک سال یا حتی بیشتر در دانشگاه موندن کاملا میارزه به این که در گرایشی دکترا بگیرید که موقعیتهای تحقیقاتی یا شغلی خوبی نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.