11-01-2014, 10:54 AM
درود
1) فکر نمی کنم هیچ جای دنیا اینطور پولشون رو دور بریزن. بورس رو به کسی میدن که قابلیت بالای علمی داشته باشه و بدرد دانشگاه و رتبه علمیش بخوره..
2) وضعیت ایتالیا و اروپا خوب نیست حالا شما اگه بتونید این بورس دانشگاه رو بگیرین خیلی خوبه که البته این بورس هم گرفتنش سخته و باید رزومه خوب و... داشته باشید
ولی بورس DSU/ تامین اجتماعی احتمالا دیگه مثل پارسال نیست و سختر شده چون از طرف دولت تامین میشه...
پیروز باشید
1) فکر نمی کنم هیچ جای دنیا اینطور پولشون رو دور بریزن. بورس رو به کسی میدن که قابلیت بالای علمی داشته باشه و بدرد دانشگاه و رتبه علمیش بخوره..
2) وضعیت ایتالیا و اروپا خوب نیست حالا شما اگه بتونید این بورس دانشگاه رو بگیرین خیلی خوبه که البته این بورس هم گرفتنش سخته و باید رزومه خوب و... داشته باشید
ولی بورس DSU/ تامین اجتماعی احتمالا دیگه مثل پارسال نیست و سختر شده چون از طرف دولت تامین میشه...
پیروز باشید
(11-01-2014, 12:43 AM)'pama' نوشته: بسیار ممنونم از پاسخ دوستان بزرگوارم.
و باز هم چند تا سوال!
دوستان به نظر شما امکان داره این دانشگاه بخواد به صورت اتومات اسامی کسانی که اپلای میکنند رو در لیست بررسی برای بورس قرار بده؟
و یه سوال دیگه اینکه هنوز هم ایتالیا در وضعیت اقتصادی مناسبی برای ارائه ی این نوع بورس ها نیست؟
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"