درود
شما ایمیل زدین ازشون پرسیدین دقیقا که چطوره زمان اقدام برای بورس و... ؟؟؟؟؟
هر وقت ایمیل زدین لطفا با جزئیات بزارین توی تاپیک که سایر دوستان هم استفاده کنند
گه شما در دوران کارشناسی با استادتون پروژه همراه با مقاله کار کرده باشین که اونوقت همون چیزی باشه که چشم استاد و کمیته تصمصیم گیری رو بگیره... (وصف شرایط دوست من پارسال که با این کار بورس گلد میلان شد) >> مقاله و پروژه در کارشناسی شانس شما رو بالا میبره وقتی رقابت تنگاتنگ باشه
(قوی بودن رزومه و... که در پست قبلی گفتم) ولی مثل دکتری حیاتی نیست !!!!!!!!!!
اینم در نظر بگیرین که در بورس شانس دخیل هستش بعضی وقتا یه رزومه معمولی بورس میشه ولی یه رزومه دیگه که بهتره نمیشه ... (چشم گیر بودن رزومه برای استاد و کمیته)
شما ایمیل زدین ازشون پرسیدین دقیقا که چطوره زمان اقدام برای بورس و... ؟؟؟؟؟
هر وقت ایمیل زدین لطفا با جزئیات بزارین توی تاپیک که سایر دوستان هم استفاده کنند

گه شما در دوران کارشناسی با استادتون پروژه همراه با مقاله کار کرده باشین که اونوقت همون چیزی باشه که چشم استاد و کمیته تصمصیم گیری رو بگیره... (وصف شرایط دوست من پارسال که با این کار بورس گلد میلان شد) >> مقاله و پروژه در کارشناسی شانس شما رو بالا میبره وقتی رقابت تنگاتنگ باشه
(قوی بودن رزومه و... که در پست قبلی گفتم) ولی مثل دکتری حیاتی نیست !!!!!!!!!!
اینم در نظر بگیرین که در بورس شانس دخیل هستش بعضی وقتا یه رزومه معمولی بورس میشه ولی یه رزومه دیگه که بهتره نمیشه ... (چشم گیر بودن رزومه برای استاد و کمیته)
(11-01-2014, 11:03 PM)'pama' نوشته:پس ظاهرا اطلاعاتی که بنده بدست آوردم مبنی بر اینکه "نیازی به اقدام خاصی برای بورس نیست و خود دانشگاه تواما با بررسی رزومه و مدارک هر شخص برای پذیرش، اونا رو برای بورس هم بررسی میکنه و به قول فرمایش ARNAVAZ عزیز اگر رزومه ی ارائه شده به لحاظ علمی در سطح خوبی باشه، این بورس بهشون تعلق میگیره" اطلاعات درستی نیست...
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"