11-01-2014, 11:45 PM
(11-01-2014, 11:27 PM)'ARNAVAZ' نوشته: درود
شما ایمیل زدین ازشون پرسیدین دقیقا که چطوره زمان اقدام برای بورس و... ؟؟؟؟؟
هر وقت ایمیل زدین لطفا با جزئیات بزارین توی تاپیک که سایر دوستان هم استفاده کنند
در کارشناسی و ارشد اونجور پروژه خاصی فکر نمیکنم مدنظر باشه چون معمولا برای دکترا این موارد بررسی میشه
مگه اینکه شما در دوران کارشناسی با استادتون پروژه همراه با مقاله کار کرده باشین که اونوقت همون چیزی باشه که چشم استاد و کمیته تصمصیم گیری رو بگیره... (وصف شرایط دوست من پارسال که با این کار بورس گلد میلان شد)
حتما ایمیل میزنم دوست من و جزئیاتش رو هم قرار میدم.
با احترام به نظر ForeverBlue عزیز، بنده هم فکر میکنم این موضوع بیشتر برای دکترا صدق کنه، یا اینکه بخوایم استادی رو پیدا کنیم که فیلد کاریش به علایق و رزوممون بخوره و بگیم قبلا کار کردیم و میخوایم تحت کنترل و راهنمایی شما ادامه بدیم، ممکن هم هست بنده کاملا اشتباه کنم که باز هم همون ایمیل میتونه چاره ساز باشه.
حتما خبرشو میذارم.
با احترام به نظر ForeverBlue عزیز، بنده هم فکر میکنم این موضوع بیشتر برای دکترا صدق کنه، یا اینکه بخوایم استادی رو پیدا کنیم که فیلد کاریش به علایق و رزوممون بخوره و بگیم قبلا کار کردیم و میخوایم تحت کنترل و راهنمایی شما ادامه بدیم، ممکن هم هست بنده کاملا اشتباه کنم که باز هم همون ایمیل میتونه چاره ساز باشه.
حتما خبرشو میذارم.
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam