12-01-2014, 07:24 PM
(12-01-2014, 12:16 PM)'parsi1367' نوشته: سلام به همه دوستان من تاریخ اعزامم 12/1 هستش. متاهل . فوق لیسانس فناوری اطلاعات . طراح سایت. معدل 16/66 . برگ سبزم دارم
رفتم سپاه استانمون(اردبیل) مدارکمو دادم گفتن سامانه باز نشده که ثبت کنیم اگه باز بشه ثبت میکنیم. حالا سوالم اینه این سامانه چیه که باز نشده؟ و الان که 10/22 بعد این باز بشه و ثبت کنن من میوفتم سپاه؟
چند تا شایعه هم هست :: میگن سپاه بر اساس رشته و معدل(بالای 15) جذب میکنه و چون تا حالا تصویب نشده کدوم رشته ها رو بر دارن برا همین ثبت نمیکنن.
حالا به نظرتون چی میشه!!!!!!!!خیلی نگرانم............... کلی دانشگاه و آموزشگاه تدریس میکنم اگه بیوفتم نیروی انتظامی یا ارتش باید 2 ماه برم آموزش که کل کلاسام بهم میریزه!!!!!!!!
کلا اگر کاری رو داخل نداری کارت سخت!! به نظر من فرستادتت دنبال نخود سیاه! چون من دیدم بدون کارت سبز هم پذیرش کرده سپاه! کلا بیشتر پیگیری کن تا ببینی حرف حسابشون چیه.
در گرشته وقتی میخواستن بچه ها رو بفرستن دنبال نخود سیاه میگفتن استمتونو نوشتیم و 100% اینجایی و برین خونه خیلی ریلکس منتظر مشخص شدن ارگان خدمتی باشین! اکثرا هم وقتی میدیدن نامه ای که توش مشخص شده ارگان خدمتی چشاشون.....
در گرشته وقتی میخواستن بچه ها رو بفرستن دنبال نخود سیاه میگفتن استمتونو نوشتیم و 100% اینجایی و برین خونه خیلی ریلکس منتظر مشخص شدن ارگان خدمتی باشین! اکثرا هم وقتی میدیدن نامه ای که توش مشخص شده ارگان خدمتی چشاشون.....