اینطور که در چند ماه گذشته تجربه دیگر دوستان شما رو در این تاپیک دیدم به نظر می رسه این بیمارستان سخت گیری خاصی نداره و مرحله بعد از اون هست که یک مقدار سخت گیری بیشتری می کنند و ممکنه اون نتایج رو برای معافی شما کافی ندونند. در مورد شما اگر یک بار اون مرحله رو عبور کردین و شدت بیماری هم عوض نشده باشه قاعدتا نباید دوباره مشکلی پیش بیاد چون بیمارستان نتایج رو به همون شکلی که هست گزارش می کنه و در مرحله تصمیم گیری در مورد نتایج هست که میزان سخت گیری مهم میشه.
من تجربه عملی از فرد مشابه شما رو ندیدم باز شاید دیگر دوستان در این زمینه تجربه داشته باشند. ولی در مورد سوال دومتون برای اینکه یک برآوردی وضعیت بیماری و احتمال معافی داشته باشید برخی از مشمولان قبل از اینکه به صورت رسمی اقدام کنند خودشون به صورت آزاد به بیمارستان هایی مثل همین امام سجاد می روند تا اونها در مورد شانس معافی تون اظهار نظر کنند.
(12-01-2014, 09:56 AM)'pheinom' نوشته: باسلام.من تویکی دو پست قبل وضعیتم رو شرح دادم ولی متاسفانه کسی جوابم رو نداد.من معاف دائم شدم تو کمیسیون فیش رو هم واریز کردم پروندم هم رفته واسه صدور کارت ولی اونجا گفتن باید مجدد معاینه شم .الان گفتن برو بیمارستان امام سجادع.حال می خواستم بپرسم ایا کسی تا به حال شرایط من رو داشته؟سئوال دوم اینکه ایا دکتر بیمارستان نظر پزشک قبلی روتائید می کنه یا خودش عکس وازمایش مجدد می گیره؟ایا بیمارستان امام سجاد سخت گیرن یا نه؟
من تجربه عملی از فرد مشابه شما رو ندیدم باز شاید دیگر دوستان در این زمینه تجربه داشته باشند. ولی در مورد سوال دومتون برای اینکه یک برآوردی وضعیت بیماری و احتمال معافی داشته باشید برخی از مشمولان قبل از اینکه به صورت رسمی اقدام کنند خودشون به صورت آزاد به بیمارستان هایی مثل همین امام سجاد می روند تا اونها در مورد شانس معافی تون اظهار نظر کنند.
(12-01-2014, 03:24 PM)'rampingbobcat' نوشته: با سلام.
امروز داشتم شرایط معافیت پزشکی رو می خوندم که اینو دیدم
من تقریبا این شرایط رو دارم یعنی تو ناحیه ی وسیعی از پشت و کتفم شدیدا جوش زده همچنین یک مقدار روی سینه. ولی چون یک مقدار مبهم نوشته مطمئن نیستم شامل من می شه یا نه.
می خواستم ببینم کسی از این طریق اقدام کرده یا تجربه داره؟
و این که اگر بخوام از شراط خودم مطمئن بشم یا اطلاعات بگیرم کجا باید برم؟
از راهنمایی هاتون سپاسگزارم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -