15-01-2014, 04:39 AM
(11-01-2014, 05:58 PM)'baran' نوشته: مرسی یعنی زمان دادن نمره زبان را دانشگاه اعلام می کند قبل از گرفتن ویزا ؟ من یک شرکت تماس گرفتم گفتند بعد از پذیرش 1000 یورو برای گرفتن فاند جدا می گیرند؟!!!! اصلا ارزش دارد شرکتی اقدام کنم با توجه به اینکه فاند را می خواهم ؟؟؟؟ وشرمنده برای اینهمه سوال آیا دکترا برای ایتالیا مصاحبه اینترنی برای پروپوزال هم دارد؟
بله نمره ی زبان رو دانشگاه بهتون اعلام میکنه و نیاز دارید بهش برای گرفتن پذیرش یا فاند...
مسلما نمیارزه که پول بدید براتون فاند بگیرن چون خودتون به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید اما خب یه سری هم پول میدن و به نتیجه میرسن...
سوالاتتون خیلی کلی هست... اینا بیشتر بستگی به استادتون و دانشگاهتون داره... بعضی استادا کلا با تلفن و صحبت کردن راحت ترن و دوس دارن پروپوزال رو با مشورت باهاشون آماده کنی ولی بعضی ها دقیقا برعکس کلا میخان پروپوزال آماده باشه و مکتوب براشون بفرستی و اگه خاستن بگیرن... کلا اکثرِ دکترا ها یه مصاحبه دیگه داره اما بازم عرض میکنم که نمیشه کلی گفت...
موفق باشید
مسلما نمیارزه که پول بدید براتون فاند بگیرن چون خودتون به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید اما خب یه سری هم پول میدن و به نتیجه میرسن...
سوالاتتون خیلی کلی هست... اینا بیشتر بستگی به استادتون و دانشگاهتون داره... بعضی استادا کلا با تلفن و صحبت کردن راحت ترن و دوس دارن پروپوزال رو با مشورت باهاشون آماده کنی ولی بعضی ها دقیقا برعکس کلا میخان پروپوزال آماده باشه و مکتوب براشون بفرستی و اگه خاستن بگیرن... کلا اکثرِ دکترا ها یه مصاحبه دیگه داره اما بازم عرض میکنم که نمیشه کلی گفت...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز