15-01-2014, 04:49 AM
(13-01-2014, 04:11 PM)'stifler' نوشته: درود.
بنده کاردانی پیوسته (نرم افزار) رو از دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 13 به پایان رسوندم.
الان هم برای همین بهمن ماه از ازاد یا یکی از غیرانتقاعی ها دارم پذیرش میگیرم (کارشناسی ناپیوسته).
حداقل معدل کارشناسی ناپیوسته چند بیارم که برای پذیرش ارشد فنلاند خیالم راحت باشه ؟
+ تافل هم که برای 105 تا 110 برای دوسال دارم برنامه ریزی میکنم ، بلکه جبران معدل شه [img]images/smilies/cry.gif[/img]
( با اوضاع کاردانی ، فک کنم معدل کارشناسی دسته کم 18 به بالا باید باشه [img]images/smilies/confused.gif[/img])
دوست عزیز!
کلا اینطور فکر کردن اشتباه هست!!
نه شرط معدلی برای شما وجود داره و نه نمره ی زبان اصولا میتونه معدل رو جبران کنه...
کلا باید سعی کنید تا اونجا که میشه معدلتون رو بالا ببرید... هر چی بالاتر شانستون بیشتر...
اینطوری نیست که از یه معدلی به بالاتر حتما بشه و از یه معدلی پایینتر اصلا نشه.. صفر و یک نیست... و اینکه کاردانی و کارشناسیتون جدا بوده رو هم میتونین توضیح بدین و از این قضیه به عنوان یه فرصت استفاده کنید...
بهترین کاری که الان میتونید بکنید اینه که تا اونجا که میتونید درس بخونید و معدلتون رو بالا نگه دارید و آروم آروم پروسه ی اپلای رو کامل یاد بگیرید... در کنار این قضیه کلا رزومه علمیِ خوب کمک میکنه پس هر کاری که به رزومه ی علمیتون کمک میکنه هم باید جزو برنامه هاتون باشه... مخصوصا پروژه های تحقیقاتی..
موفق باشید
کلا اینطور فکر کردن اشتباه هست!!
نه شرط معدلی برای شما وجود داره و نه نمره ی زبان اصولا میتونه معدل رو جبران کنه...
کلا باید سعی کنید تا اونجا که میشه معدلتون رو بالا ببرید... هر چی بالاتر شانستون بیشتر...
اینطوری نیست که از یه معدلی به بالاتر حتما بشه و از یه معدلی پایینتر اصلا نشه.. صفر و یک نیست... و اینکه کاردانی و کارشناسیتون جدا بوده رو هم میتونین توضیح بدین و از این قضیه به عنوان یه فرصت استفاده کنید...
بهترین کاری که الان میتونید بکنید اینه که تا اونجا که میتونید درس بخونید و معدلتون رو بالا نگه دارید و آروم آروم پروسه ی اپلای رو کامل یاد بگیرید... در کنار این قضیه کلا رزومه علمیِ خوب کمک میکنه پس هر کاری که به رزومه ی علمیتون کمک میکنه هم باید جزو برنامه هاتون باشه... مخصوصا پروژه های تحقیقاتی..
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز