15-01-2014, 05:17 AM
(09-01-2014, 01:18 PM)'zahraxo' نوشته: سلام توی چه سایتی میتونم برای رشته ی دارو سازی ثبت نام کنم؟
این درسته که داروسازی آلمان رایگان هست؟رشته های دیگه هم رایگان هستند؟هزینه ی ویزای دانشجویی چند میشه؟برای گرفتن ویزا باید در حساب بانکی پول داشته باشیم؟
ممنون
سلام
به نظرم اول شما حتما جزوه ی پذیرش رو بخونید چون به نظر میاد که خیلی با این چیزا آشنا نیستید...
توی سایت خود دانشگاه میتونید اپلای کنید... من الان خیلی گشتم و کلا یه دونه بیشتر داروسازی به انگلیسی پیدا نکردم (اینجا) که اون یه دونه رایگان بود... بله رشته های دیگه هم رایگان هست... میتونید مطالب این تاپیک ها رو بخونید و بیشتر اطلاعات کسب کنید..
در مورد ویزا هم در تاپیک مرتبط بپرسید لطفا...
بازم میگم، خواهش میکنم اطلاعاتی که قبلا مطرح شده و بهش جواب داده شده رو دوباره نپرسید..
مرسی
به نظرم اول شما حتما جزوه ی پذیرش رو بخونید چون به نظر میاد که خیلی با این چیزا آشنا نیستید...
توی سایت خود دانشگاه میتونید اپلای کنید... من الان خیلی گشتم و کلا یه دونه بیشتر داروسازی به انگلیسی پیدا نکردم (اینجا) که اون یه دونه رایگان بود... بله رشته های دیگه هم رایگان هست... میتونید مطالب این تاپیک ها رو بخونید و بیشتر اطلاعات کسب کنید..
در مورد ویزا هم در تاپیک مرتبط بپرسید لطفا...
بازم میگم، خواهش میکنم اطلاعاتی که قبلا مطرح شده و بهش جواب داده شده رو دوباره نپرسید..
مرسی
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز