15-01-2014, 01:41 PM
سلام به همه دوستان،در مورد آیتم های فرم پذیرش KU Leuven چندسوال داشتم
-درمورد بخشی که اطلاعات مربوط به language skill روخواسته، من زبان داچ رو تازه شروع کردم(البته رشته به انگلیسی تدریس میشه) بنابراین شامل هیچ کدوم از گزینه هاش نیستم(none,fair,good,excellent,native speaker)،اگر میشد میخواستم بنویسم beginner که خب نمیشه،اما تاموقعی که بخوام انشاءالله در صورت پذیرش گرفتن برم سطحA2 رو تموم میکنم. بنظرتون چی کار کنم؟ توبخشextracurricular record بنویسم؟
-درمورد بخشی که اطلاعات مربوط به language skill روخواسته، من زبان داچ رو تازه شروع کردم(البته رشته به انگلیسی تدریس میشه) بنابراین شامل هیچ کدوم از گزینه هاش نیستم(none,fair,good,excellent,native speaker)،اگر میشد میخواستم بنویسم beginner که خب نمیشه،اما تاموقعی که بخوام انشاءالله در صورت پذیرش گرفتن برم سطحA2 رو تموم میکنم. بنظرتون چی کار کنم؟ توبخشextracurricular record بنویسم؟
- تو بخشsecondary education، اسم دیپلم رو خواسته،من تجربی بودم چی باید بنویسم؟
- تو بخش professional information گفتهresearch and teaching experience,none-academic professional experience ، من سابقه ریسرچ دارم اما اسم employer و organization رو خواسته اسم دانشگاه رو بدم؟ سابقه کار هم بصورت غیر رسمی دارم درواقع یه جوری کارآموزی و همکاری بوده بدون حقوق، تو این قسمت بنویسم این اطلاعات رو یا تو بخش extracurricular activities؟
- توبخش study and financing informationمن دانشگاه دولتی بودم و خب بابت دانشگاه رفتن هزینه ندادیم،این رو میشه به عنوان بورسیه نوشت؟
- تو بخش Address & contact information،فقط جلوی street چند جای خالی گذاشته درحالیکه تو آدرس ما "بلوار"واین چیزاهم هست،چطوربنویسم؟
ازهمراهی همه عزیزان پیشاپیش ممنون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
- تو بخش Address & contact information،فقط جلوی street چند جای خالی گذاشته درحالیکه تو آدرس ما "بلوار"واین چیزاهم هست،چطوربنویسم؟
ازهمراهی همه عزیزان پیشاپیش ممنون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان