15-01-2014, 05:28 PM
(15-01-2014, 01:52 PM)mehdi.q نوشته:بازم ممنون بابت سئوال اول وقت که داده شده بود اما از طرف اداره پست به دست من دعوتنامه برای کمیسیون پزشکی دیر رسیده بود برای همین همون روز که دعوتنامه اومد مهلت آخرش همین امروز بود برای مشکل واریکسول هم من از یک شیوه استفاده کردم که اونم دکتری که واسه سونوگرافی رفتم یاد داد گفتش که بینی رو بگیر چند دقیقه به خودت فشار بیار بعد واریکسولی که داری خیلی باد میکنه منم هم کمیسیون پزشکی که رفتم نوبتم که شد یکی از اون سه تا دکتر پرونده منو که دید گفت برو اون پشت تا من بیام ببینم منم از فرصت استفاده کردم همون روش استفاده کردم واریکسولم باد کرد شدید بعد از چند دقیقه دکتر اومد ماتش زد به همکاراشم حتی گفت بیان ببینن بعد گفت خطری بعد که معافیت اومدسریع برو عمل از آخرم که اسامی معاف شده ها رو خوندن قرار شد که شنبه کلا 108000 تومن به حساب سیبا پول واریز کنیم بریم همون شورای پزشکی تا تموم بشه کار من از همه تک تک دوستان هم ممنون الخصوص Mojtaba-021 عزیز یک مورد آخر اینکه دکترها هم چندان که میگفتن بد نبودن از سه تا 2 تا که خیلی خوش اخلاق بودن اهل شوخی فقط کلا از 30 نفر حول و حوش 7 نفر معافی خوردن 10 تا نفرم معاف از رزم مابقی هم که هیچکدوم از این دومورد وقتی اونجا میرین هیچ استرس نداشته باشین خدانگهدار.
آقا تبریک میگم واقعا خوشحال شدم.
چرا همون موقع پول نگرفتن ?
خیلی خوبه که خوش اخلاق بودن
لطف کردی بابت اطلاعات راجع به شورا.
واسه منم هم دعا کن این روزا دوباره میرم شورای عالی.