16-01-2014, 10:38 PM
مشکلی نداره. مثل این هست که فردی دوباره ارشد بخونه. با این حال با توجه به طولانی بودن دوره دکترا معمولا افرادی که دکترا دارند برای پست دکترا اقدام می کنند که هم کوتاهتر هست و هم احتمال گرفتن فاند برای اون خیلی زیاد هست چون در اغلب موارد روی یک پروژه ای کار می کنند.
منظورتون رو از مناسب متوجه نشدم. ولی اگر بتونید نمره آیلتس حدود 7 یا بیشتر بگیرید قاعدتا مشکل چندانی نخواهیدداشت. داشتن سابقه کار مدیریتی می تونه خیلی گرفتن پذیرش تون رو راحت تر کنه.
معدل ارشدتون خوبه ولی معدل لیسانس تون به نسبت کم شده و از این نظر شاید بهتر باشه دانشگاه های ممتاز رو کنار بگذارید و بیشتر روی دانشگاه هایی که رتبه 300 به بالا هستند وقت بگذارید. اگر بتونید نمره آیلتس تون رو به 7 برسونید و مقاله تون رو بهبود بدین و در مجله های ISI هم چاپ کنید شانس تون خیلی بیشتر خواهد شد. برای دکترا همیشه شانس گرفتن فاند هست فقط باید تلاش کنید. دانشگاه های اطراف ساسکاچوان رو بگردید فکر می کنم در رشته شما فرصت های بیشتری فراهم باشه.
(16-01-2014, 10:06 PM)'nena' نوشته: سلام
کسی میدونه که آیا میشه با یک مدرک دکترا برای یه دکترای دیگه اپلای کرد و فاند گرفت؟
منظورتون رو از مناسب متوجه نشدم. ولی اگر بتونید نمره آیلتس حدود 7 یا بیشتر بگیرید قاعدتا مشکل چندانی نخواهیدداشت. داشتن سابقه کار مدیریتی می تونه خیلی گرفتن پذیرش تون رو راحت تر کنه.
(19-12-2013, 01:03 AM)'alfredo' نوشته: سلام....وقت بخیر دوستان.من دانشجوی کارشناسی ارشد از دانشجوی امیر کبیر هستم....قصد دارم برای دکترا مدیریت استراتژیک یا business process بخونم...خواستم بدونم کانادا مناسبه یا خیر....مشکل زبان ندارم و معدلم 15 هست.....دارم روی یک مفاله کار میکنم....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
معدل ارشدتون خوبه ولی معدل لیسانس تون به نسبت کم شده و از این نظر شاید بهتر باشه دانشگاه های ممتاز رو کنار بگذارید و بیشتر روی دانشگاه هایی که رتبه 300 به بالا هستند وقت بگذارید. اگر بتونید نمره آیلتس تون رو به 7 برسونید و مقاله تون رو بهبود بدین و در مجله های ISI هم چاپ کنید شانس تون خیلی بیشتر خواهد شد. برای دکترا همیشه شانس گرفتن فاند هست فقط باید تلاش کنید. دانشگاه های اطراف ساسکاچوان رو بگردید فکر می کنم در رشته شما فرصت های بیشتری فراهم باشه.
(03-01-2014, 12:01 PM)'زندگی' نوشته: سلام و خسته نباشید
من کارشناس ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کشاورزی خوندم با معدل 17.70
و کارشناسی مهندسی کشاورزی از دانشگاه سراسری با معدل 14.41
5 مقاله کنفرانس داخلی و 1 مقاله علمی پژوهشی
و آیلتس 6.5
آیا با شرایط من امکان پذیرش دکتری و گرفتن فاند در کانادا وجود داره؟ یا اصلا شانسی ندارم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -