20-01-2014, 03:26 AM
(19-01-2014, 11:10 PM)'mehdi adeli' نوشته: سلام دوستان عزیز
ما یه چند تا فامیل تو آمریکا داریم که همشون سالیان ساله که تو آمریکا هستند و گرین کارت دارند ، حالا منم هم خودم میخوام واسه تحصیل واسه اونجا اقدام کنم .
یک سوال از خدمتتون داشتم که نمیدونستم کجا میتونم مطرح کنم :
من دقیقاً چه کمکی میتونم ازشون بگیرم میتونم بهشون واسه دعوت نامه رو بندازم ، من تا حالا چیزی ازشون نخواستم البته اصولاً روم نشده !
ولی میتونم چطوری از امتیازشون واسه تحصیل یا مهاجرت استفاده کنم ؟؟؟ آیا اصلاً امتیاز واسه منی که تو ایرانم محصوب میشن ؟ میشه یکی راهنمایی کنه ، چون میخواستم ببینم خودم اقدام کنم یا بهشون رو بندازمم چطوره ، اصلا ازشون چی بخوام بهتره ؟؟؟
بچه های با تجربه راهنمایی کنن .
مرسی از همتون .
به طور کلی اقوام شما برای ادامه تحصیل یا مهاجرت شما به امریکا کار خاصی نمیتونند انجام بدند. شما اگر قصد پذیرش داشته باشید، شاید بتونید ازشون برای انجام پرداخت هزینهها با کردیت کارت و غیره کمک بگیرید، اما بیش از این کار چندانی از دست اونها بر نمیاد و برای مهاجرت هم فقط فامیل درجه یک (پدر و مادر یا خواهر و برادر) میتونند برای شما افدام کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.