در مورد فرم affidat of support برای مهاجرها می دونم که مواردی مثل کپی گذرنامه آمریکایی یا کپی کارت شهروندی حامی مالی٬ کپی فرمهای مالیاتی 3 سال آخر حامی مالی٬ اصل نامه مانده حساب بانکی حامی مالی و نامه اشتغال به کار حامی مالی که در اون در آمد سالیانه وی آورده شده باشه احتیاج هست. اینکه تا چه حد برای ویزاهای کوتاه مدت مثل شما هم برای این قبول این فرم سخت گیری کنند اطلاع دقیقی ندارم. ولی با این توضیحات به نظر من هم همون طور که Mahyar عزیز اشاره کردند بهتر هست که برای مجکم کاری یک Bank Statement هم با خودتون ببرید که در صورت نیاز ارائه بدین و برای این کار هم تا جایی که من اطلاع دارم نیازی به گردش حساب نیست و گواهی مانده حساب کفایت می کنه. بیشتر بانک های ایران اگر یک روز پول رو در حساب گذاشته باشید فردای اون می تونید گواهی مانده حساب به انگلیسی بگیرید و چند ساعت بعد دوباره پول رو به جایی که از اون برداشتین یا قرض کردین برگردونید.
(19-01-2014, 03:01 PM)'Mehrdoost' نوشته: با سلام . میخواستم بگم که فامیل من که آمریکا زندگی میکنه در فرم affidat of support کلیه مخارج اقامت من رو تقبل کرده . با اینحال باز هم باید در حسابم 10 هزار دلار باشه ؟ ضمنا باید گردش حساب را پرینت ببرم یا اینکه نوشته باشه من چقدر پول در حسابم هست؟ ممنونم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -