همون طور که مهناز عزیز هم اشاره کردند در جزوه سایت اطلاعات خوبی در مورد مقدمات کار هست. معدل کارشناسی تون نه خیلی بد و نه خیلی خوبه. به نظرم بیشتر وقتتون رو روی دانشگاه هایی که در رتبه های حدود 300 تا 500 هستند بگذارید ولی یک نیم نگاهی هم به رتبه های 100 تا 300 می تونید داشته باشید. برای آمریکا هر چه نمراتی که در زبان و GRE خواهید آورد در اینکه در چه رتبه هایی پذیرفته بشوید تعیین کننده تر هستند. ولی برای اینکه شانس تون خوب باشه بهتره که تافل 100 یا بهتر (یا آیلتس آکادمیک 7 یا بهتر) و در GRE هم حدود 310 به بالا بگیرید. برای کشورهایی به غیر آمریکا و تا حد کمتری هم کانادا، مدرک GRE به اون صورت نیازی نیست و با همون مدرک زبان هم می تونید پذیرش بگیرید که برای اطمینان در این مورد بهتره قسمت ملزومات پذیرش سایت دانشگاه های موردنظرتون رو نگاه کنید که در مورد حداقل معدل ها و بقیه شرایط هم اطلاعات دقیق تری حاصل بشه.
در مورد اینکه ارشد بخونید یا دکترای مستقیم شخصا فکر می کنم شانس گرفتن کمک هزینه برای دومی بیشتر از اولی هست. در کل شانس گرفتن کمک هزینه (و نه پذیرش) در مقطع دکترا خیلی راحت تر از ارشد هست و از این منظر اگر داشتن کمک هزینه براتون تعیین کننده باشه شاید در نهایت مجبور بشین در ایران ارشد رو بخونید تا فرصت های بیشتری در دکترا براتون ایجاد بشه. در این مورد شاید بد نباشه تاپیک پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD رو هم مطالعه کنید.
در مورد آمریکا برای اینکه شانس گرفتن ویزای دانشجویی تون بیشتر باشه به نظرم بهتر هست که از همین الان در دانشگاه هایی پذیرش بگیرید که خارج از ایالتی باشند که آشناهای نزدیک شما در اونجا هستند چون ممکنه اینطور برداشت کنند که شما می خواهید بعد از تحصیل پیش اونها (یا به کمک اونها) در آمریکا بمونید و درخواست ویزاتون رو رد کنند.
در مورد اینکه ارشد بخونید یا دکترای مستقیم شخصا فکر می کنم شانس گرفتن کمک هزینه برای دومی بیشتر از اولی هست. در کل شانس گرفتن کمک هزینه (و نه پذیرش) در مقطع دکترا خیلی راحت تر از ارشد هست و از این منظر اگر داشتن کمک هزینه براتون تعیین کننده باشه شاید در نهایت مجبور بشین در ایران ارشد رو بخونید تا فرصت های بیشتری در دکترا براتون ایجاد بشه. در این مورد شاید بد نباشه تاپیک پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD رو هم مطالعه کنید.
در مورد آمریکا برای اینکه شانس گرفتن ویزای دانشجویی تون بیشتر باشه به نظرم بهتر هست که از همین الان در دانشگاه هایی پذیرش بگیرید که خارج از ایالتی باشند که آشناهای نزدیک شما در اونجا هستند چون ممکنه اینطور برداشت کنند که شما می خواهید بعد از تحصیل پیش اونها (یا به کمک اونها) در آمریکا بمونید و درخواست ویزاتون رو رد کنند.
(19-01-2014, 09:08 PM)'مهربان' نوشته: با سلام..اگه میشه لطفا منو هم راهنمایی کنید...
رشته من مهندسی کامییوتر گرایش نرم افزار
کاردانی دانشگاه آزاد با معدل ۱۵و کارشناسی در موسسه غیر انتفاعی با معدل ۱۵فارغ التحصیل شدم..مقاله ندارم..
از سخنان مشاوری شنیدم که میگفت دانشگاه های خارج از ایران مقطع ارشد نداره و از کارشناسی به دکتری میرن ..میخواستم یک سوال خدمتتون بیرسم..
من اگه بخوام انشاا..الان اقدام کنم از کارشناسی به دکترای برم شرایطش چطوریه؟؟؟
چه طوری میتونم فاند کامل بگیرم؟؟؟؟
من آشنا توی امریکا و استرالیا دارم اگه ازشون کمک بخوام اونا حتما بهم میتونن کمک کنن..فکر نمیکم برای ویزا مشکلی داشته باشم.. یه راهنمایی می کنید آخه من در این زمینه شناخت کافی ندارم به کمکتون خیلی احتیاج دارم لطفامرحمتی کنید و بهم کمک کنید به امید خدا میخوام ۲سال جلو بیفتم..خیییییلی منتظرتووووونم!!
با تشکر از شما……سیاس فراوان…….
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -