21-01-2014, 10:12 AM
(21-01-2014, 07:52 AM)'ehsan_hamidi' نوشته:ممنون از پاسختان. من آن تاپیک را خواندم و متوجه شدم که به هیچ وجه ریز نمره در صورت نداشتن معافیت تحصیلی داده نمی شود. حتی امکان فرستادن ریز نمرات مستقیم از دانشگاه آزاد به دانشگاه مقصد در خارج از کشور بدون کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی وجود ندارد؟ اگه نمی شود پس می توانم از این روش استفاده کنم: چون من کارشناسی ارشد آزاد نیز قبول شده ام و می توانم به خانواده ام در ایران بگویم با وکالتی که دارند من را ثبت نام کنند و مدارک من را از مقطع کارشناسی در بیاورند. پس از دریافت مدرک و ریزنمرات و تایید آن در سازمان مرکزی آزاد، آیا امور بین الملل و یا سفارتخانه ای نیز باید آن را امضا و تایید کند؟
باز هم تشکر از راهنماییتان
متاسفانه من از شرایط و قوانین دانشگاه آزاد اطلاعی ندارم، اما اگر این سوالها رو که مربوط به مدارک دانشگاه آزاد هست در همون موضوع بپرسید، احتمالا دوستان دیگه بتونند به شما کمک کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.