21-01-2014, 10:30 AM
(19-01-2014, 07:41 PM)'Behnoush' نوشته:اگه پذیرش بگیرید فرقی نمی کنه و فاندی که شامل حال بقیه بشه شامل شما هم میتونه بش. تنها مساله اینه که اینجا معمولا کسایی که pharmaceutical science میخونن از رشته های بیولوژی و شیمی وارد این رشته میشن ، کسایی که مثل شما داروسازی خوندن و درجه PharmD میگیرن وارد کار داروخانه یا بیمارستان میشن و ممکنه ازتون بپرسن که شما چرا میخواید وارد حیطه ریسرچ بشید و بهتره این موضوع رو توی SOP توجیه کنید.GRE رو هم همونطور که blur گفتن ضروری هست و حتما براش وقت بذارید ، تا جاییکه من درباره دانشکده خودموت اطلاع دارم میدونم که نمری جی آر ای که میخواد حتی بالاتر از نمره ای هست که دانشگاه یا خیلی از دانشکده های دیگه میخوان. پس حتما براش به اندازه کافی وقت بذارید ، چون نمره خوب جی آر ای خیلی شانستون رو افزایش میده.
تماس با استاد هم به نظر من همیشه به درد میخوره حتی برای دانشگاه هایی که پیدا کردن استاد ضروری نیست . بعضی دانشگاه ها مصل جایی که من هستم که کلا بر اساس تماس با استاد میچرخه و از همون روز اول با استاد خودت کار میکنی.
مرسي خانم دكتر از راهنماييتون.آخه من قصد ادامه تحصيل دارم نه كار كردن.فقط 1 سوال ديگه!اينكه من مقاله خارجي ندارم اين شانس پذيرشمو كم نميكنه؟