22-01-2014, 12:03 AM
(21-01-2014, 11:54 PM)'rainbow trout' نوشته: سلام عزیزان ایام به کامسلام دوست عزیز ...ایام بر شما هم خوش باشه ان شاالله
من برای آزاد کردن مدرک لیسانس و ارشد به یک مرکز کاریابی مراجعه کرده ام و منتظر هستم زمان 6 ماه بگذرد تا تعهدی نداشته باشم و مدارک آزاد شوند.اگر طی این مدت یه کار دولتی مربوط به رشته از بنگاه ارایه شود، آیا اختلالی در آزاد شدن مدرک من بوجود خواهد آمد؟
یا اینکه کلا طی این مدت در یک ارگان دولتی یک شغل مرتبط با رشته پیدا کنم.آیا مشکلی برای آزاد کردن مدرک بوجود خواهد آمد؟
ببینید با این اوضاع بد کاری در کشور من بعید میدونم کاریابی بیاد براتون کار دولتی پیدا کنه!!! ( اون کارا آدمای خودشون رو داره نوبت به بقیه شاید نرسه تو این زمینه !!!! )
من خودم درگیر کار دولتی بودم و هستم براساس همین دارم خدمتتون میگم .توهین به کار دولتی واین چیزا نباشه احیانا
و اینکه اگه شما کار پیدا کنید چه دولتی چه غیردولتی و بیمه براتون رد بشه این مشکل ایجاد میکنه... کلا اگر سابقه بیمه رو استعلام کنه اداره کار اونوقت ممکنه مشکل آزاد کردن مدرک پیش بیاد ...
اگه شما قصدتون واقعا آزاد کردن مدرکتون هست در درجه اول، پس شاید بهتر باشه دعا کنید این شش ماه زودتر بگذره و اگر کاری هم پیدا کردید که بیمه داشت و خواستید حتما داشته باشیدش خب تا شما قرارداد ببندید و ....6 ماه هم به نظرم تموم شده بسلامتی
نگران نباشید انشالله مدرکتون به زودی آزاد میشه و ان شالله کار خوب هم قسمت میشه ...
من براساس کار خودم و آزاد کردن مدرک خودم این توضیحات رو نوشتم باز اگر نکته ای باشه امیدوارم دوستان بهتر راهنماییتون بکنند
موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....