22-01-2014, 03:47 PM
(22-01-2014, 03:41 PM)'Charming' نوشته:سلام
ببینید اول از همه اگه پایه زبانتون متوسط به پایینه اون کتاب longman preparation for the toefl ibt واسه شروع خوبه...البته یا قبلش یا همزمان با اون شما باید essential words, 504 words , و اگه شد mcgrawhill 400 words رو خونده باشین.
کلا راجع به گرامر یه چیزی رو بگم:
گرامر خیلی با کلاس رفتن خوب نمیشه...شما میتونید از همون کتاب english grammer in use موارد بسیار خوب گرامری رو یاد بگیرید.ولی توصیه میکنم زیاد تو بحرش نرین! یعنی اینکه گرامر خود به خود با مرور زمان بهتر میشه نه با حفظ کردن قواعد. شما به مرور با خوندن متنهای مختلف و به خصوص نوشتن خیلی به گرامر کمک میکنه. شما هنگام نوشتن احساس میکنی یه چیزی رو از نظر گرامری درک نمیکنین و میرین سریع به جزوه یا همون کتابی که گفتم مراجعه میکنین و اشکالتون رو برطرف میکنین.
بله حتما سعی کنین longman رو بخونین اگه شد یکم فشرده تا وقت به کتابای دیگه هم برسه(بسته به نمره دلخواه)
روش خوندن هم بسته به elegance یا سلیقتون هست ولی علما میگن بهتره همزمان هر 4 تا scale رو پیش ببرین نه اینکه یکی رو تموم کنین برین بعدی.
در ضمن حتما توضیحات اول هر فصل کتاب رو بخونین تا در کتابای دیگه فقط روی تست هاش کار کنین و دوباره کاری نشه.
توضیحات اول هر فصل رو بخونین با انواع سوالات اشنا میشید.
بعد خوندن این کتابایی که گفتم بازم سوالی بود راجع به کتابای دیگه بپرسین دوستان جواب بدن.
بااحترام
Charming عزیز ممنون از توضیحات خوبت
ولی یه سوال: مگه این longman برای هر 4تا مهارت کتاب داره؟ یعنی مثلا من باید تا قبل از عید 4 تا کتاب longman رو بخونم؟ برای هر مهارت فقط یک کتاب داره این longman یا اینکه در سطوح مختلف سخت و آسونه هر مهارتی؟
توضیح اینکه خوشبختانه در حال خوندن essential words هستم
ولی یه سوال: مگه این longman برای هر 4تا مهارت کتاب داره؟ یعنی مثلا من باید تا قبل از عید 4 تا کتاب longman رو بخونم؟ برای هر مهارت فقط یک کتاب داره این longman یا اینکه در سطوح مختلف سخت و آسونه هر مهارتی؟
توضیح اینکه خوشبختانه در حال خوندن essential words هستم