23-01-2014, 12:33 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2014, 12:33 AM توسط Bruce Wayne.)
(22-01-2014, 04:06 PM)'rainbow trout' نوشته: خیلی ممنون حالا متوجه شدم
فقط یک سوال دیگه.من اردیبهشت 89 کارت معافیت گرفتم. و 14 دی نیز فارغ التحصیل کارشناسی ارشد شدم.
به بنگاه کاریابی مراجعه کردم و کارت بیکاری دریافت کردم و به من گفتن 6 ماه دیگه مدرک من آزاد میشه. هم ارشد و هم لیسانس
حالا واسه 6 ماه بعد از معافیت باید دوباره با اداره کار مراجعه کنم؟یا اینکه به خاطر 3 سال گذشت از تاریخ معافیت لازم نییست؟
مرسی از لطف شما
سلام مجدد
کارت معافیت شما که ok هست
اون شش ماه حداقل زمانی هست که باید سپری شده باشه، و کارت شما که سه سال هم ازش می گذره و مشکلی نداره، دی ماه همون سال هم که فارغ التحصیل شدید، پس می تونید بلافاصله بعد از گذشت شش ماه از ثبت نام در مرکز کاریابی، نامه عدم کاریابی رو به اداره کار ببرید، و روال کار رو طی کنید.
موفق باشید
کارت معافیت شما که ok هست
اون شش ماه حداقل زمانی هست که باید سپری شده باشه، و کارت شما که سه سال هم ازش می گذره و مشکلی نداره، دی ماه همون سال هم که فارغ التحصیل شدید، پس می تونید بلافاصله بعد از گذشت شش ماه از ثبت نام در مرکز کاریابی، نامه عدم کاریابی رو به اداره کار ببرید، و روال کار رو طی کنید.
موفق باشید
Designing cars consumes you; it has a hold on your spirit which is incredibly powerful. It's not something you can do part time, you have do it with all your heart and soul or you're going to get it wrong
Chris Bangle - Former BMV Chief of Design.
Chris Bangle - Former BMV Chief of Design.