23-01-2014, 03:13 PM
(23-01-2014, 12:50 PM)'mahdiyan' نوشته: با عرض سلام و ادب
مهدی هستم 25 ساله و سه عدد راه را برای رسیدن به ژاپن دارم
اول : درحال تحصیل در مقطع کارشناسی مهندسی برق هستم و از این طریق شاید یه کارایی صورت بدم و برسم به ژاپن و رباتهای رویاییشون (فوق العاده درسها سخته . تا اون حد که برام معضلی شده) و همین
دوم : قصد انصراف از تحصیل و ادامه تحصیل با کنکور درشته زبان و ادبیات ژاپنی دانشگاه تهران را دارم و اینجوری در سن 29 سالگی کارشناسی رو تمام می کنم خلاصه حاظرم همچین بهایی رو تقبل کنم تا به ژاپن و زندگی در اونجا برسم
سوم : همین الان پاشم ویزای کوتاه مدت بگیرم برم و یک همسر ژاپنی اختیار کنم و برم بین این مردم عزیز و دوست داشتنی
راستی من تبعه خارجی ایران هستم و "چهرتا کپی ژاپنی ها"
دوست دارم لطف کنید مثل یک بزرگتر و یک مشاور عالی راهنماییم کنید من الان چیکار کنم بهتره اگه در مورد سه راه توضیحاتی بدین که فوق العادست و حرفی برای گفتن باقی نمی مونه
تشکر م ه د ی
البته به نظر من ژاپنی ها خیلی آدمهای نرمالی نیستند حداقل در مقایسه با غربی ها ! در تاپیک کره مورد زیاد داشتیم که طرف 17 سالش بود میومد و میگفت به هر طریقی میخوام برم کره جنوبی و ... اون رو میشد رو حساب بچگی و احساسات گذاشت که صد البته تاثیر N تا سریال خوش زرق و برق کره ای دونست.اما شما ماشاالله سنی ازتون گذشته و شاید نشه خیلی این حرف ها رو به شما زد.
در کل به نظرم روش اول بهتره
در کل به نظرم روش اول بهتره