23-01-2014, 09:42 PM
(23-01-2014, 05:04 PM)'شاهین' نوشته: با سلام
در تاریخ 13 اگوست برای ویزای مهاجرتی از طریق همسرم که گرین کارت داره برای من و پسر دو و نیم ساله ام در انکارا برای امریکا مصاحبه داشتیم افیسر برگه صورتی داد و گفت 1-3 ماه دیگر اسمت را در سایت چک کن و مدارک ناقص که اعم از مدیکالم که فردای اون روز اماده میشد و ترجمه انگلیسی شناسنامه خودت را بیار الان 170 روز می گذره با وجود اینکه در حال حاضر خانه دار هم هستم نمی دونم چرا این پروسه انقدر طولانی شده در ضمن در سایت سیس واشنگتن 2 بار تا به امروز تاریخ وضعیت پرونده ام عوض شده یکبار در نوامبر و یکبار 18 ژانویه ولی در سایت خود سفارت هیچ تغیری نکرده . در ضمن بالای مدارک پزشکی من تاریخ انقضا یکسال را نشان می دهد آیا امکان دارد که با توجه به نزدیک شدن 6 ماه مدیکالم باطل نشود ؟ و لطفا" در سایر موارد هم که ذکر کردم مرا راهنمایی کنید زمان برایم بسیار ازار دهنده شده است .
با سپاس
طولانی شدن کلیرنس چیز عجیبی نیست و زیاد پیش میاد. کلیرنس گاهی بیشتر از شش ماه هم طول میکشه، اما حتما باز چک کنید و حتی بد نیست با سفارت تماس بگیرید و بپرسید که الان مدت خیلی زیادی گذشته و مطمئن بشید که پرونده شما به دلیل دیگهای به تاخیر نیافتاده و فقط منتظر کلیرنس هستند. گاهی پیش میاد که نقص مدارک باعث به تاخیر میافته. البته این موارد نادره و عمدتا همین کلیرنس هست که باعث تاخیر میشه، اما بهتره که مطمئن بشید.
در مورد مدیکال هم، در خیلی مواقع اعتبار مدیکال یک ساله است و اگر در مدارک شما یک سال رو نوشتند همون درسته و مدیکال شما بعد از شش ماه معتبر خواهد بود.
در مورد مدیکال هم، در خیلی مواقع اعتبار مدیکال یک ساله است و اگر در مدارک شما یک سال رو نوشتند همون درسته و مدیکال شما بعد از شش ماه معتبر خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.