(25-01-2014, 12:31 AM)'giga' نوشته: این که می گین در ترم spring رو فاند حساب نکنم یعنی احتمال گرفتن فاند صفر درصد هست . جی آر ای CBT یعنی همیشه هر ماه برگزار می شه ؟ این با IBTفرق داره؟
دوست عزیز من نگفتم فاندی وجود نداره...گفتم مقدارش خیلی کمتره ...این رو هم مطمین هستم چون به عینه دیدم...در ضمن این که تعداد متقاضی کمتره ممکنه شانس پذیرش رو زیاد کنه ولی فاند رو نه زیاد به دلیلی که همون بالا اشاره کردم براتون...حتی بسیاری از دانشگاههای خوب واسه بهار دکترا برنمیدارن...این یعنی چی؟یعنی اینکه اصلا فاند نمیدن چون ارشد معمولا در ترم اول فاند خیلی خیلی سخت تعلق میگیره...وبسایت دانشگاههای خوب رو بگردید متوجه حرف من خواهید شد.
دوست عزیز ibt واسه تافل هست یعنی internet based
cbt هم واسه امتحان جی ار ای بکار میره یعنی computer based
فعلا که سه تا امتحان تا فروردین هستش....که باید امیدوار بود این روند ادامه پیدا کنه...
دوست عزیز ibt واسه تافل هست یعنی internet based
cbt هم واسه امتحان جی ار ای بکار میره یعنی computer based
فعلا که سه تا امتحان تا فروردین هستش....که باید امیدوار بود این روند ادامه پیدا کنه...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.