25-01-2014, 01:44 PM
(25-01-2014, 03:33 AM)'nimapo' نوشته: سلام و خسته نباشید
من لیسانس معماری از دانشگاه آزاد هستم با معدل ۱۵.۶۰ برای ای التس هم اقدام کردم میتونم نمره ۶.۵ یا حتی ۷ رو هم بگیرم در ۲ تا مجله در مورد ترمیم بنا ها و جغرافیای شهر ها هم یکی از اشنایان لطف کردن اسم بنده رو هم نفر دوم ثبت کردن مقاله ها معتبر هست ولی بطور مستقیم به معماری مریوط نیشه بشتر ترمیم بنا هستش و شرایط جغرافیایی . میخواستم بدونم برای ارشد معماری رو میتونم در چه شرایطی فاند بگیرم و در صورت نگرفتن فاند هزینه چطوری هستش
ممنونم .
دروود بر شما.
من تا اونجا که اطلاع دارم در مقطع ارشد برخی از دانشگاههای تاپ در هلند به دانشجو مقداری کمک هزینه می دهند اما شما باید معدل بالاتری داشته باشی. اما خب اگر ایلتس 7 و مقالات رو در مقطع لیسانس رو اضافه کنیم شاید شانس داشته باشی خیلی دقیق نمیشه نظر قطعی داد اما شانست رو امتحان کن. دانشگاههای دلفت، صنعتی ایندهوون، توونته، گرونینخن و ازاد امستردام از جمله تاپ های هلند هستند.
من تا اونجا که اطلاع دارم در مقطع ارشد برخی از دانشگاههای تاپ در هلند به دانشجو مقداری کمک هزینه می دهند اما شما باید معدل بالاتری داشته باشی. اما خب اگر ایلتس 7 و مقالات رو در مقطع لیسانس رو اضافه کنیم شاید شانس داشته باشی خیلی دقیق نمیشه نظر قطعی داد اما شانست رو امتحان کن. دانشگاههای دلفت، صنعتی ایندهوون، توونته، گرونینخن و ازاد امستردام از جمله تاپ های هلند هستند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public