25-01-2014, 01:50 PM
(25-01-2014, 01:35 PM)'zahraxo' نوشته: سلام
من مطالب سایت رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد شما خیلی کوتاه پاسخ میدید و پاسخ هاتون برای امسال من کافی نیست لطفا واضح ترجواب بدید.
برای گرفتن بورس لیسانس دقیقا چه مدارکی لازمه؟
با تشکر از سایت خوبتون
شما چطور نتونستی دقیق مطالب رو بخونی بعد می فرمایید مطالب روشن نیست!!! من در 2 پست اشاره کردم که مدارک باید شامل کلیه نمرات و مدرک پیش و دیپلم و به همراه فرم دانشگاه و تکمیل فرم بورس و تسلیم به سفارت کره در تهرانه ، اشاره کردم!!!
مورد بعدی هم عرض کردم که اینقدر گرفتن بورس لیسانس سخته که پارسال تنها به 1-2 نفر بیشتر تعلق نگرفت! بنابراین نمیشه روش حساب کرد. در خصوص توضیحات اضافه خانمی هستند که در سفارت (فامیلی ایشون رو نمیدونم) در خصوص مدارک ارسالی توضیح میدن.
مورد بعدی هم عرض کردم که اینقدر گرفتن بورس لیسانس سخته که پارسال تنها به 1-2 نفر بیشتر تعلق نگرفت! بنابراین نمیشه روش حساب کرد. در خصوص توضیحات اضافه خانمی هستند که در سفارت (فامیلی ایشون رو نمیدونم) در خصوص مدارک ارسالی توضیح میدن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public