25-01-2014, 05:28 PM
معدل هاتون که خیلی خوبه و به نظرم اگر بتونید در آیلتس 7 یا بهتر بگیرید شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های ممتاز کانادا رو هم خواهید داشت. هر چند خیلی هاشون برای پذیرش حداقل 6.5 می خواهند ولی بیشتر باشه مشخصا شانس تون برای گرفتن فاند بیشتر میشه. در حال خاضر حضور ذهن ندارم که کدوم دانشگاه ها رشته شما رو داشته باشند می تونید همین طور که سایت دانشگاه ها رو نگاه می کنید زمینه های کاری استادان اونها رو هم ببینید به این شکل اونهایی رو که مرتبط به شما هستند رو هم شناسایی می کنید.
اگرچه مقاله ندارید ولی اگر معدل کارشناسی تون هم در همین حدود باشه به نظرم با این نمره زبان شانس تون برای پذیرش در دانشگاه های کانادا رو دارید. منتهی سایت هر دانشگاهی که مدنظرتون بود رو هم نگاه کنید که ببینید نیازمندی های دیگه ای مثل GRE هم می خواهند یا خیر. اگر بتونید استادانی رو پیدا کنید که در زمینه مرتبط شما مشغول به پژوهش باشند به تبع شانس تون بیشتر میشه. در این مورد پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه مقاله خاصی ندارید بیشتر روی پایان نامه تون مانور بدین.
(20-01-2014, 12:22 AM)'fatahhasanzadeh' نوشته: سلام
دانشگاه صنعتی شاهرود
معدل کارشناسی: 16.24
معدل ارشد: 17.80
مهندسی برق قدرت
1مقاله کنفرانسی. 1 مقاله علمی پژوهشی . 1 مقاله علمی ترویجی. 2 تا هم ISI
هنوز مدرک زبان نگرفتم.
میتونم تو یکی از دانشگاههای تاپ کانادا برای PHD با فول فاند پذیرش بگیرم؟
لطفا دانشگاههای کانادا که برق-قدرت دارن رو هم معرفی کنین. ممنون
اگرچه مقاله ندارید ولی اگر معدل کارشناسی تون هم در همین حدود باشه به نظرم با این نمره زبان شانس تون برای پذیرش در دانشگاه های کانادا رو دارید. منتهی سایت هر دانشگاهی که مدنظرتون بود رو هم نگاه کنید که ببینید نیازمندی های دیگه ای مثل GRE هم می خواهند یا خیر. اگر بتونید استادانی رو پیدا کنید که در زمینه مرتبط شما مشغول به پژوهش باشند به تبع شانس تون بیشتر میشه. در این مورد پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه مقاله خاصی ندارید بیشتر روی پایان نامه تون مانور بدین.
(25-01-2014, 03:06 PM)'89zamani' نوشته: اصلا به نظرتون شانس گرفتن پذیرش دارم؟
معدل 17
دانشگاه شهید بهشتی، دکتری حقوق بین الملل
آیلتس 7
مقاله ندارم
پذیرش دکتری
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -