26-01-2014, 12:26 AM
(25-01-2014, 05:13 PM)'eden' نوشته:به عنوان نمونه به نظرتون دکتری گرفتن زیر دست این استاد چقد میتونه تو کار آکادمیک شانس داشته باشه؟ با این شرایط فک کنم فارغ التصیلی از چنین جایی (رنک 80 مهندسی مکانیک) شانس خیلی پایینی داره برای کار آکادمیک درسته؟
http://scholar.google.com/citations?user...AAAJ&hl=en
فارغالتحصیل شدن از دانشگاه رنک ۸۰ شانسش برای کار آکادمیک پایینه، اما غیرممکن نیست. شاید اگر بتونید کارهای تحقیقاتی ارزندهای انجام بدید موفق بشید که کار آکادمیک پیدا کنید.
در مورد این استاد من نمیتونم چندان نظری بدم، کارهای ایشون در سالهای اخیر خیلی زیاد cite شده و این نشونه خیلی خوبیه، اما در عین حال معروف بودن استاد در رشته خودش و داشتن رابطه با استادهای دانشگاههای دیگه نقش خیلی زیادی در پیدا کردن کار آکادمیک برای دانشجوهاش داره و صرفا بر اساس تعداد مقالاتش یا citation ها نمیشه نظر داد.
در مورد این استاد من نمیتونم چندان نظری بدم، کارهای ایشون در سالهای اخیر خیلی زیاد cite شده و این نشونه خیلی خوبیه، اما در عین حال معروف بودن استاد در رشته خودش و داشتن رابطه با استادهای دانشگاههای دیگه نقش خیلی زیادی در پیدا کردن کار آکادمیک برای دانشجوهاش داره و صرفا بر اساس تعداد مقالاتش یا citation ها نمیشه نظر داد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.