(26-01-2014, 01:04 AM)'elahe' نوشته:سلام ، من برنامه ریزیم برای آیلتس برای حدود 6 ماهه دیگست و علاوه بر اون باید بعدشم بتونم برنامه ریزی داشته باشم که بتونم در آزمون gre شرکت کنم و فک کنم حدودا یه آزمون gre در آبان سال دیگه برگزار میشه و تا بهمن هم برای ارسال مدارک اقدام کنم.من میخوام برای اروپا ( آلما ن) اقدام کنم منتها رشته ی من دقیقا ذکر کرده بود که gre هم لازم دارند!
برای آیلتس پارتنر و همین طور برنامه ریزی و منابع خوب و همین طور استاد خوبی برای رفع اشکال سراغ دارم ، البته اگه بدونم که gre و تافل منابع منطبق برهمی دارند ، دیگه احتمالا باید به تافل فک کنم. اگه من بخوام به موازات gre رو هم بخونم چیکار باید بکنم؟ از کجا شروع کنم ؟ راستش پذیرش گرفتن در اون دانشگاه ( communication, RWTH ) برام مهمه ، و فک کنم با gre بشه یه بخشی از معدل رو هم جبران کرد.(معدل 15.5 ، برق)
سطح زبانم هم تقریبا خوبه کلاس زبان زیاد رفتم از بچگی)و 504 رو هم تا هفته دیگه تموم میکنم .
حالا به نظر شما من آیلتس بخونم موازتش gre ؟ یا تافل و gre؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
باید بدونم که سریع تر شروع کنم برای استارت برنامه ریزیم برای آیلتس یا تافل
سلام. الان برای آیلتس بخونید و برای gre تنها کاری که میتونید بکنید که به درد آیلتسم می خوره فقط بالا بردن دانش لغوی شماست و با این نرم افزارهای انکی یا jmemorize لغت حفظ کنید. بعد از آیلتس هم به gre بچسبید. منابع تافل و gre کاملا متفاوتند.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم