در چند ماه گذشته افراد دیگری که برای موارد دیگری معاف شده بودند هم به این مورد (منتظر رویت مشمول) اشاره کرده بودند. برداشت شخصی من از اینکه بعدا دیگر مراجعه نکردند این هست که مشکل شان حل شده و همونطور که اون مسوول هم به شما گفته بعید می دونم مشکل خاصی وجود داشته باشه.
(27-01-2014, 11:22 PM)'romapola' نوشته: سلام دوستان عزیز و همدردهای گرامی
چندتا سوال داشتم و ممنون میشم که کمکم کنین .
من هفته ی پیش تو کمیسیون پزشکی معاف دائم شدم ( برای روان شناسی ) و فیش ها رو پرداختم و تحویل مسئول مربوطه دادم . الان که از طریق سامانه ی پیامکی استعلام می کنم نتیجه رو می نویسه که نتیجه ی درخواست پزشکی شما منتظر رویت مشمول . سوال من اینه که این یعنی چی ؟ خودم رفتم نظام وظیفه ی شهرمون ( از تهران نیستم ) و اونجا گفتن که شما باید فقط منتظر بمونی کارتت بیاد دستت گفتم منظور این پیامک چیه ؟ گفت پروسه ی این کار طولانیه یکی دو روزه که انجام نمیشه باید بره تهران اونجا تایید بشه ثبت بشه و کارتت صادر بشه و اینا .
سوال من اینه که احیانا امکان این که تایید نکنن و بگن که معاف نیستی نباشه ؟ آخه من 6 ماه پیش معافیت موقت گرفتم و بعد از 3 کمیسون و 3 بار معرفی به بیمارستان تو کمیسیون معاف شدم ، بعدا زیرش نزنن و معافیت ندن ؟ من کاردانی خوندم و مدتی هم غیبت دارم ، غیبتم شرایطش چطوریه ؟ شنیدم که مقداری جریمه میکنن . در ضمن معافیت من برای افسردگی و استرس و وسواس هستش .
ممنون از لطفتون اخه من کلا از زندگی ناامید شده بودم حدود 2 سال خونه مونده بودم اخرش چی میشه ؟ با تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -