28-01-2014, 03:35 PM
(27-01-2014, 11:25 PM)'javidifard' نوشته: با عرض سلام چند سوال داشتم
1_شوهرم وپسرم وقت سفارت واسه 8 اسفند دارند و مادر شوهرم دعوتنامه واسه پسرم فرستاده و شوهرم چون پسرم 14 سالشه به عنوان همراه می باشد من کارمند هستم و پسرم رو هم بیمه کردم می خواستم بدونم چند درصد امکان گرفتن ویزا دارن مدارکمون کامله
2_ شنیدم که در سفارت المان نیازی نیست مدارکمون رو ترجمه کنیم ایا صحت دارد یا خیر
3_ایا قبل از روز مصاحبه باید برای تایید مدارکمون بریم
4_ ایا واسه پسرم هم سند ملکی و حساب بانکی لازم است
5_ ایا حساب پس انداز موسسه افضل مورد قبول هست یا خیر
دروود.
1- مدارک ارسالی اگر برای شوهر شما باشه نیازه که برای پسر شما هم درخواست ارائه بشه.
2- چرا نیاز نیست!!! مدارک و سند ملکی باید به المانی ترجمه بشه
3- بله تاییده نیازه
4- عرض کردم برای این که شانس گرفتن ویزا بالا بره باید برای هر فرد مبلغ و مدرک مورد نیاز کامل ارائه بشه
5- موسسات فاضل رو نمی شناسم. اما بهتره از یک بانک خصوصی معتبر یا دولتی گرفته بشه. ممکنه سفارت واسش مورد تایید نباشه. ضمن اینکه مقدار و اون گواهی باید ترجمه هم بشه.
1- مدارک ارسالی اگر برای شوهر شما باشه نیازه که برای پسر شما هم درخواست ارائه بشه.
2- چرا نیاز نیست!!! مدارک و سند ملکی باید به المانی ترجمه بشه
3- بله تاییده نیازه
4- عرض کردم برای این که شانس گرفتن ویزا بالا بره باید برای هر فرد مبلغ و مدرک مورد نیاز کامل ارائه بشه
5- موسسات فاضل رو نمی شناسم. اما بهتره از یک بانک خصوصی معتبر یا دولتی گرفته بشه. ممکنه سفارت واسش مورد تایید نباشه. ضمن اینکه مقدار و اون گواهی باید ترجمه هم بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public