28-01-2014, 05:44 PM
(28-01-2014, 02:14 PM)'elec59' نوشته: سلام دوستان
کدوم ایالت های آمریکا دارای تعداد بیشتری دانشگاهی که در رشته ی برق قوی باشند هست
میدونم سوالم خیلی کلی ولی میخوام به طور کلی آشناییتی پیدا کنم آخه دیدم که اکثرا بچه های برق ایالتهای خاصی رو میزنن برام سوال شده
ممنون بابت پاسختون پیشاپیش
سلام
تمام ايالت ها دانشگاه در خصوص برق دارند. اما يكسري از نظر شرايط كار بعد از تحصيل يا هزينه يا موارد ديگه مورد توجه هستند. من خودم فكر ميكنم دانشگاه هاي كاليفرنيا نسبت به همه جا در سطح بالاي هستند تو برق و دانشگاه هاي تگزاس از اين نظر كه ايالت كم هزينه تريه و از نظر كار مشكل كمتري وجود داره چرا كه با شركت هاي نفتي در ارتباط هستند \دو ايالت خوب هستند. ولي بازم تو 50 تا ايالت حتما ايالت هاي ديگه هم هستند كه از نظر برق خوب باشند.
شادزي
تمام ايالت ها دانشگاه در خصوص برق دارند. اما يكسري از نظر شرايط كار بعد از تحصيل يا هزينه يا موارد ديگه مورد توجه هستند. من خودم فكر ميكنم دانشگاه هاي كاليفرنيا نسبت به همه جا در سطح بالاي هستند تو برق و دانشگاه هاي تگزاس از اين نظر كه ايالت كم هزينه تريه و از نظر كار مشكل كمتري وجود داره چرا كه با شركت هاي نفتي در ارتباط هستند \دو ايالت خوب هستند. ولي بازم تو 50 تا ايالت حتما ايالت هاي ديگه هم هستند كه از نظر برق خوب باشند.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull