28-01-2014, 05:47 PM
(28-01-2014, 12:54 PM)'shayan_yg' نوشته: با سلام من درست متوجه نمی شم برای اپلای کردن برای دانشگاه یا کار کدوم تافل کاربرد داره و معتبر تره منه همسرم سیتیزن آمریکا هست و نمی دونم وقتی برم اونجا می خوام کار کنم یا برای دکترا اقدام کنم بستگی به شرایط داره اما می خوام آماده باشم برای هر دو شرایط اگه می شه کمکم کنید چه مدرکی از تافلو نیاز دارم؟ibt or pbt
سلام
كلا فكر pBT رو از سرتون خارج كنيد. اين آزمون در كشورهايي كه امكان iBT نباشه به ندرت برگزار ميشه ضمن اينكه شما رو از نظر اسپيكينگ آماده نميكنه. شما چون هنوز تصميمتون مشخص نيست General English خودتون رو يا با مطالعه يا كلاس تقويت كنيد. فيلم زياد ببينيد. اگر براي دكتري خواستيد اقدام كنيد فقط iBT. براي كار كردن نياز به اسپيكينگ قوي خواهيد داشت از حالا تمرين كنيد.
شادزي
كلا فكر pBT رو از سرتون خارج كنيد. اين آزمون در كشورهايي كه امكان iBT نباشه به ندرت برگزار ميشه ضمن اينكه شما رو از نظر اسپيكينگ آماده نميكنه. شما چون هنوز تصميمتون مشخص نيست General English خودتون رو يا با مطالعه يا كلاس تقويت كنيد. فيلم زياد ببينيد. اگر براي دكتري خواستيد اقدام كنيد فقط iBT. براي كار كردن نياز به اسپيكينگ قوي خواهيد داشت از حالا تمرين كنيد.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull