درود
خواهش میکنم
این سوال رو باید در قسمت راهنمایی برای پذیرش رشته های معماری عمران و شهرسازی می پرسیدین
حالا من جواب میدم مدیر محترم صلاح دیدن منتقل کنن
1) بله چرا قبول نکنند. شما حتما یه رکام از محل کارتون بگیرین و بنویسید دقیقا اونجا چه وظایفی داشتین به ترتیب اولویت
و قید هم کنید از فلان تاریخ تا این تاریخ بیمه بودین و... >> رجوع به تاپیک رکامندیشن
2) مهم اینکه یه کار قوی و تمیز باشه حالا میخواد دانشگاهی باشه یا اجرایی
اگه کارای اجرایتون قویتره اول بزارین و به ترتیب قوی بودن بیاین تا آخر
یا اینکه میتونید اول اجرایی ها رو بزارین و بعد دانشگاهی ها >> خودتون بسنجین ببینید کدوم بهتره
3)اگه بخواین فقط پذیرش بگیرین بدون فاند برای مستر مشکلی ندارین به شرطی که هزینه دانشگاه و زندگی رو بتونید متقبل بشید
یه نکته مهم :
ببینید برای مستر در هر رشته ای مقادیری که برای فاند در نظر میگیرین کمتر هست به نسبت دکتری
حالا در رشته های هنری باز وضعیت بدتری حاکمه>> اگه بخواین برای مستر اقدام کنید باید واقعا پرتفولیوتون خیلی قویـــــــــــــ باشه که بتونین اگه فاند نگرفتین لااقل یه اسکالر بگیرین
4) پرتفولیو نقش حیاتی و بسیار تعیین کننده ای داره (بغیر از آیلتس یا تافل و یا احیانا جی آر ای که باید نمره مورد نظر دانشگاهتون رو بگیرین)
5) بستگی به وضعیت و سرمایه مالیتون داره که بتونید هزینه مستر اگه فاند نشدید رو بپردازید
بله میتونید مستر رو بخونید و بعد برای دکتری اقدام کنید
البته اگه میخواید فقط کانادا یا آمریکا باشید واسه اروپا دانشگاههای بدون شهریه مثل آلمان و اتریش و... (مستر)
و همینطور دانشگاههای که فاند اصلی و فرعی به مستر میده مخصوصا برای رشته معماری که خیلی خوب هستش مثل ایتالیا /پلی تکنیک میلان
پیروز باشین
خواهش میکنم
این سوال رو باید در قسمت راهنمایی برای پذیرش رشته های معماری عمران و شهرسازی می پرسیدین
حالا من جواب میدم مدیر محترم صلاح دیدن منتقل کنن
1) بله چرا قبول نکنند. شما حتما یه رکام از محل کارتون بگیرین و بنویسید دقیقا اونجا چه وظایفی داشتین به ترتیب اولویت
و قید هم کنید از فلان تاریخ تا این تاریخ بیمه بودین و... >> رجوع به تاپیک رکامندیشن
2) مهم اینکه یه کار قوی و تمیز باشه حالا میخواد دانشگاهی باشه یا اجرایی
اگه کارای اجرایتون قویتره اول بزارین و به ترتیب قوی بودن بیاین تا آخر
یا اینکه میتونید اول اجرایی ها رو بزارین و بعد دانشگاهی ها >> خودتون بسنجین ببینید کدوم بهتره
3)اگه بخواین فقط پذیرش بگیرین بدون فاند برای مستر مشکلی ندارین به شرطی که هزینه دانشگاه و زندگی رو بتونید متقبل بشید
یه نکته مهم :
ببینید برای مستر در هر رشته ای مقادیری که برای فاند در نظر میگیرین کمتر هست به نسبت دکتری
حالا در رشته های هنری باز وضعیت بدتری حاکمه>> اگه بخواین برای مستر اقدام کنید باید واقعا پرتفولیوتون خیلی قویـــــــــــــ باشه که بتونین اگه فاند نگرفتین لااقل یه اسکالر بگیرین
4) پرتفولیو نقش حیاتی و بسیار تعیین کننده ای داره (بغیر از آیلتس یا تافل و یا احیانا جی آر ای که باید نمره مورد نظر دانشگاهتون رو بگیرین)
5) بستگی به وضعیت و سرمایه مالیتون داره که بتونید هزینه مستر اگه فاند نشدید رو بپردازید
بله میتونید مستر رو بخونید و بعد برای دکتری اقدام کنید
البته اگه میخواید فقط کانادا یا آمریکا باشید واسه اروپا دانشگاههای بدون شهریه مثل آلمان و اتریش و... (مستر)
و همینطور دانشگاههای که فاند اصلی و فرعی به مستر میده مخصوصا برای رشته معماری که خیلی خوب هستش مثل ایتالیا /پلی تکنیک میلان
پیروز باشین
نقل قول:سلام و خسته نباشید خدمت شما
بابت اطلاعات بسیار مفیدی که در اختیارمون قرار دادی بسیار ممنونم.
یک سوالی داشتم و بیشتر درخواست راهنمایی است . من چندین سال ( 5-6 سال ) سابقه کار در پروژه های ساختمانی دارم که حدود 3 سال بیمه دارم و سوال من این هست که 6 سال سابقه کار را قبول میکنند ؟
و سوال دیگه اینکه برای رشته معماری کارهای اجرای ساختمان ارزش بیشتری برای پذیرش دارند یا طراحی ؟
یک پیشنهاد دیگه هم از شما میخواستم که من اگر بخواهم برای ارشد 1 یا 2 سال دیگه پذیرش از یک دانشگاه خوب کشور کانادا بگیرم چه کارهایی انجام بدم که کارم راحت باشه ؟ و یک چیشنهاد هم در رابطه با همین مورد با فرض اینکه ارشد را ایران بگیرم و برای 4-5 سال آینده برای مقطع دکتری در دانشگاه های برتر کانادا به بدهید
با تشکر از شما
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"